GOLF-VIHJEET: DPWT ISPS Handa Championship & LIV Adelaide | Alk. 25.04 klo 00:20 & 26.4 04:45

golfprofessori_vetovihjeet

Scottie Scheffler jatkoi dominointiaan viime viikolla PGA Tourilla, jolla tällä viikolla pelataan perinteinen parikisa, josta Professori ei vedonlyönti mielessä perusta. Sen sijaan DPWT jatkuu tällä viikolla Japanin osakilpailulla, jossa osallistujajoukko on varsin nimekäs ja kentät perinteisesti upeita.

Lisäksi perjantaina aamuyöstä alkaa LIVin suurin kisa (katsojamäärällä mitattuna) Australiassa. Vetokohteita siis riittää tälläkin viikolla. Professorin datamallit ja “arvojäjestys” on päivitetty (tästä taulukoihin) ja tälle viikolle osallistujat kaipaavat onnistumisia. Viime viikot ovat osoittaneet joka strategiassa nurjan puolensa ja yllätyksiä sekä niukkoja tappioita eri vetomuodoissa on riittänyt.

Jos mennään mallien mukaan niin voittopokaalia nostaa Japanissa PGA Tourilla hyvin pelannut Christiaan Bezuidenhout (noin 2 lyönnin erolla per kisa) ja Jon Rahm LIV:llä (noin lyönnin erolla per kisa). Toisena ovat Matthieu Pavon ja Bryson DeChambeau. Professori suositteleekin lukijoita perehtymään dataan ja tekemään omat valintansa, kun selkeästi eri strategioilla on ollut vaikeuksia valita oikeat kohteet viime viikkoina.

Mainos alkaa:

Golfprofessorin vetojen seuranta ja kausikisa

Tänä vuonna seurantataulukko on julkinen ja jokainen vetoja lyönyt voi seurata tilannetta reaaliaikaisesti tämän taulukon avulla. Aiempien vinkkien seuranta löytyy tästä.

Golfprofessorin datavetoisen strategian kanssa kilpailee tänä vuonna kaksi muutakin pelaajatyyppiä (vetostrategiaa). Professori jatkaa dataan pohjautuvilla vinkeillä klubitalon lämmöstä käsin. Teemu Tuplaaja hakee kertoimia ja pelaa isommalla riskillä ja Veikko Varma hakee aina viikon varmimman kohteen (omasta mielestään). Viime viikko jatkoa tappioputkea Teemu Tuplaajan (Si Woo Kim oli viimeistä kierrosta lukuunottamatta lähellä) ja Veikko Varman osalta. Sen sijaan Professori sai jo yhden osuman ja uskoo suunnan kääntyvän kevään koittaessa.

Alla päivitetty tulostaulukko, jossa ns. varmojen valinta on osoittautunut selkeästi parhaaksi strategiaksi:

Golfprofessorin ja kavereiden vinkit tälle viikolle

Professorin mallin mukaisiin taulukkoihin pääset tästä. Huomaathan, että Golfprofessorin valinnat ovat tämän palstan viralliset vinkit ja kilpailevat strategiat, joita Teemu Tuplaaja ja Veikko Varma edustaa, ovat dataan pohjautuvia riskipitoisia vetotyylejä.

Golfprofessorin valinnat:

 1. DPWT – Sullivan, A – Otaegui, A, H2H pelivalinta 1 @ 1.98 (50%)
  Andy Sullivan on selkeästi edellä rankingissa ja kummatkin tulee levänneenä viikkoon. Puhtaasti dataan pohjautuva valinta.
 2. LIV – Gooch, T, Top10 @ 1.91 (50%)
  Viime vuoden voittaja ja rankingin kuudes, jolla on 3 top10 viimeisestä viidestä kisasta. Kyllä tässä on kaikki huippukohteet luvut ja rohkeampi ottaisi jopa top5 vetoa.

Teemu Tuplaajan valinnat:

 1. LIV – Casey, P, Top10 @ 2.63 (50%)
  Loistavasti viime vuonna pelannut kokenut englantilainen hyvän levon jälkeen. Ottanut kolme top10 viimeisessä 5 kisassa ja vakuuttanut lyömisellään. Mahdollinen voitosta taistelija minun korteissani.
 2. DPWT – Nakajima, K, Top10 @ 2.63 (50%)
  Viime kisan voittanut entinen amatöörien maailman listan ykkönen kotimaassaan kelpaa myös top10 vetoon mainiosti. Rankingin kärjessä keikkuva nuori japanilainen on varmasti nälkäinen ja saa kotiyleisön tuen.

Veikko Varman valinnat:

 1. LIV – Smith, Cameron, Top10 @ 1.73 (100%)
  Mastersissa loistavasti pelannut Aussi on selkeästi löytänyt pelinsä ja haluaa varmasti nostaa pokalia kotimaansa suurimassa kisassa. Tässä otetaan ns. helpot pois ja käännetään suunta kohti voittoja.ijaan Strakalla on hyvä historia kisasta ja hän on selkeästi nousutrendissä.

Kohteisiin pääset tästä ja vetojen seurantaan tästä.

Pallomeren palstan lisäksi Golfprofessorin ajatuksia voi seurata X:ssä @GolfBettingM nimimerkillä ja GBM-sivustolla. Onnea vetoihin!