GOLF-VIHJEET: DPWT Irish Open 2023 | 07.09. ALK. 8:30

golfprofessori_vetovihjeet

DP:llä aloitetaan valmistautuminen Ryder Cuppiin ja Irish Openissa on mukana poikkeuksellisen hyvä osallistujalista, johon kuuluvat mm. selkeä ennakkosuosikki Rory McIlroy, jenkeissä voittoja haalinut Billy Horschel, Tyrrell Hatton ja Ryder Cuppiin kapteenin valinnalla päässeet Shane Lowry.

Kenttänä toimii Arnold Palmerin hieno luomus K-Clubilla, jolla vesiesteet ovat pelissä 13 väylällä. Keskitymme palstalle jatkossakin kolmen kategorian vinkkeihin ja viime viikot ovat osoittaneet sen olevan hyvä tapa löytyy osuvia kohteita.

Professorin mallin mukaiset ranking-taulukot löytyvät täältä ja alla on tämän viikon top 20 helposti käytettävissä. Kaikki kertoimet ovat poimittu Coolbetiltä.

DPWT Irish Open 2023 Top20 – Ranking perustuu kolmen parhaiten suoriutuneen datamallin keskiarvoihin (ja tällä viikolla myös The Openin historiassa suhteessa omaan tasoon). Mukana on viimeiseen 3kk painottuva suhteutettu Strokes Gained tilasto, viimeisen 20 kierroksen kolmeen tärkeimpään osa-alueeseen painotettu tilasto ja viimeisen 20 kierroksen strokes gained tilasto verrokki datalla. Lisäksi taulokosta näkee viimeisen 5 kisan sijoitukset. Taulukko on nähtävissä kokonaisuudessaan täältä.

Professorin viikon peli-ideat

Jatkamme tällä viikolla 2-3 kerroinluokan, 3-5 kerroinluokan ja yli 5 kerroinluokan vihjeiden parissa. Näitä vetäessä on hyvä huomioida, että esimerkiksi 5 kerroin vastaa 20% todennäköisyyttä tapahtumalle, jota pelataan.

K-Clubilla Professorin seulan mukaan parhaat vedot näissä kerroin luokissa ovat seuraavat:

Viikon kiinnostavin (50%): Fitzpatrick, A vs. Hojgaard, R, pelivalinta 1 @ 1.95

  • Rankingissa sijalla 12 oleva nuorempi Fitzpatrick tulee selkeästi paremmassa ja varmemmassa vireessä Irlantiin kuin sijalla 63 oleva loukkaantumisista kärsinyt Rasmus Hojgaard. Selkeä ylikerroin ja Professorin mallin mukaan ainoa selkeä kohde H2H-markkinassa.

    Viikon 30+% osuma: Horschel, B Top 10 @ 4
  • Kovaan vireeseen loppukaudesta äitynyt kokenut jenkki tulee varmasti nälkäisenä Eurooppaan. Hänellä on hyvä historia visiiteiltä ja on selkeä 10% ylikerroin tässä markkinassa.

    Viikon iso haku: Pepperel Top10 @ 7
  • Sijalla 30 rankingissa oleva Eddie omaa loistavan historian tältä kentältä ja osoitti loistavaa lyöntivirettä Sveitsissä kiertuetauon jälkeen.

Onnea peleihin ja nautinnollista kesäviikkoa! Golfprofessorin ajatuksia ja laajempia pelikortteja voit seurata Twitterissä nimimerkin @GolfBettingM takana.