GOLF-VIHJEET: DPWT BMW PGA Championships 2023 & PGA Fortinet Championships | 07.09. ALK. 8:30

golfprofessori_vetovihjeet

Viikko on taas täynnä golfia, kun PGA palaa tauolta syyskaudelle ja DP:llä pelataan yksi kauden kovimmista kisoista. Mukana on mm. koko Euroopan Ryder Cup joukkue, Tom Kim ja muutamia muita PGA:n kovia nimiä.

Viime viikko oli lähellä loistosuoritusta, mutta lopulta Horschel menetti pelinsä täysin viimeisen kierroksen takaysillä ja tippui kauas kärjestä. Pääkohde kuitenkin osui.

Professorin mallin mukaiset ranking-taulukot löytyvät täältä ja alla on DP:n tämän viikon top 20 helposti käytettävissä. Kaikki kertoimet ovat poimittu Coolbetiltä.

DPWT BWM PGA Championships 2023 Top20 – Ranking perustuu kolmen parhaiten suoriutuneen datamallin keskiarvoihin. Mukana on viimeiseen 3kk painottuva suhteutettu Strokes Gained tilasto, viimeisen 20 kierroksen kolmeen tärkeimpään osa-alueeseen painotettu tilasto ja viimeisen 20 kierroksen strokes gained tilasto verrokki datalla. Lisäksi taulokosta näkee viimeisen 5 kisan sijoitukset. Taulukko on nähtävissä kokonaisuudessaan täältä.

Professorin viikon peli-ideat

Jatkamme tällä viikolla 2-3 kerroinluokan, 3-5 kerroinluokan ja yli 5 kerroinluokan vihjeiden parissa. Näitä vetäessä on hyvä huomioida, että esimerkiksi 5 kerroin vastaa 20% todennäköisyyttä tapahtumalle, jota pelataan.

Professorin seulan mukaan parhaat vedot näissä kerroin luokissa ovat seuraavat:

Viikon kiinnostavimmat (50%):
PGA: Noren, A > Herbert, L @ 2.02
Rankingissa paremmin sijoittuva Noren tulee kisaan huomattavasti paremmalla viime aikojen vireellä ja Herbertillä ollut vaikeuksia päästä viikonlopun kisoille parin kuukauden ajan. Selkeä ylikerroin ruotsalaiselle konkarille.

DP: Lowry, S > Hatton, T @ 2.05
Lowry on rankingissa pykälän edellä, mutta omaa kentältä loistavan historian (on voittanut tämän kisan pari vuotta sitten) ja osoitti viime viikolla löytäneensä pelivireensä Ryder Cupin lähestyessä. Hatton taas oli viime viikolla ulapalla ja omaa kentältä heikon historian.

Viikon 30+% osumat:
PGA: List, L @ 4
Rankingissa sijalla 13. majaileva kokenut jenkki, jolla tauko tuli hyvään paikkaan pienten loukkaantumishuolien suhteen. Omaa kisasta hyvän historian ja on yleensä parhaimmillaan kentillä, jossa tiipeliltä ei vaadita suurempaa tarkkuutta. Selkeä ylikerroin professorin mallin mukaan.

DP: Kim, T @ 3.4
Nuori korealainen tähti on vierailemassa DP:llä ja on rankingissa sijalla 4. Pelasi hyvän loppukauden ja on varmasti pitänyt vireensä yllä väliviikoilla. Potentiaalinen voittajaehdokas tarkkuutta vaativalla Wenthworthin kentällä. Selkeä valinta.

Viikon isoimmat haut:
PGA: Ei pelisuositusta, mutta silmällä pidettävät potentiaaliset yllättäjät ovat Malnati ja Blair.

DP: Luiten, J @ 7
Loistovireessä ollut kokenut hollantilainen on pelannut muutaman hienon viikon ja omaa kentältä vahvan historian. Sijoittuu rankingissa top 20 joukkoon ja on yleisesti tarkka pallonlyöjä. Selkeä ylikerroin professorin malleissa.

Onnea peleihin ja nautinnollista kesäviikkoa! Golfprofessorin ajatuksia ja laajempia pelikortteja voit seurata Twitterissä nimimerkin @GolfBettingM takana.