GOLF-VIHJEET: DPWT Australian PGA Championship & Joburg Open 2023 | ALK. 22:00 ja 23.11 06:20

golfprofessori_vetovihjeet

Kausi loppui PGA:lla ja DP:llä sunnuntaina ja tänään myöhäisillassa alkaa DP:n uusi kausi.

Kilpagolfissa ei levätä ja nyt ns. välikaudella nähdään mielenkiintoisia kisoja uusien pelaajien kera. Australiassa ja Etelä-Afrikassa on kesä ja siellä pelataan tällä viikolla kovatasoisia kisoja, joissa uudet tulokkaat ja paikallisten kiertueiden tähdet saavat mahdollisuuden päästä parrasvaloihin.

Mukana on myös nippu maailman tähtiä ja Etelä-Afrikan kisassa starttaa kolme suomalaista (Samooja, Pulkkanen ja Ruuska). Alla pääset tutustumaan dataan ja Professorin valintoihin tällä viikolla. Noin 2 kertoimilla pelatuissa kohteissa katkesi voittoputki, kun Fitzpatrick taipui viimeisellä kierroksella Hattonille, mutta viimeisen 10 kohteen osalta osumia on kuitenkin 8.

Professorin mallin mukaiset ranking-taulukot molemmista kisoista löytyvät täältä ja alla on Joburg Openin (jossa kolme suomalaista mukana) top 20 helposti käytettävissä. Kaikki kertoimet ovat poimittu Coolbetiltä.

DPWT Joburg Open 2023 Top20 – Ranking perustuu kolmen parhaiten suoriutuneen datamallin keskiarvoihin. Mukana on viimeiseen 3kk painottuva suhteutettu Strokes Gained tilasto, viimeisen 20 kierroksen kolmeen tärkeimpään osa-alueeseen painotettu tilasto ja viimeisen 20 kierroksen strokes gained tilasto verrokki datalla. Lisäksi taulokosta näkee viimeisen 5 kisan sijoitukset. Taulukko on nähtävissä kokonaisuudessaan täältä.

Professorin viikon peli-ideat

Jatkamme tällä viikolla 2-3 kerroinluokan, 3-5 kerroinluokan ja yli 5 kerroinluokan vihjeiden parissa. Näitä vetäessä on hyvä huomioida, että esimerkiksi 5 kerroin vastaa 20% todennäköisyyttä tapahtumalle, jota pelataan.

Viime viikko jatkoi “tuplausvetojen” voittokulkua, kun molemmat vinkatut kohteet osuivat reilulla marginaalilla. Myös 7 kertoimella pelattu Hickok oli kiinni top10 sijoituksessa viimeisen kierroksen takaysiin asti.

Viikon kiinnostavin Joburg Open (50%): H2H: Southgate, M – de Jager, Lvalinta 2 @ 2.05

  • Rankingissa 5 sijaa edellä oleva etelä-afrikkalainen omaa hyvän historian kentältä ja tulee viikkoon ilman matkustusta. Lisäksi kotikenttäetu on Etelä-Afrikassa poikkeuksellisen vahva. Selkeä valinta.

    Viikon kiinnostavin Australian Championships (50%): H2H: Smith, Cameron – Lee, Min Woovalinta 2 @ 2.20
  • Rankingin kärkimies on ollut viime viikot hyvässä vireessä ja omaa erinomaisen historian kentältä. Hän on mallissa n. 2 lyöntiä per kisa edellä viime vuonna kisan voittanutta Cameron Smithiä ja tilastollisesti tämä on selkeä kohde.

    Viikon 30+% osuma Australian Championships: Micheluzzi, D Top10 @ 3.25
  • Australian erikoismies ja siellä pääosin pelaa Micheluzzi on rankigissa sijalla 23, mutta omaa kentältä erinomaisen historian ja on ollut viimeiset kolme kisaa erinomaisessa vireessä. Hyvä kohde.

    Viikon iso haku Australian Championships: PGA Crowe, H Top10 @ 6
  • Entinen amatöörihuippu on osoittanut nousujohteista virettä ja omaa hyvän historian kentältä. Hyvänä viikkona pelaa varmasti paikasta top10:ssä. Mielenkiintoinen kohde.

Onnea peleihin ja nautinnollista golfviikkoa! Golfprofessorin ajatuksia ja laajempia pelikortteja voit seurata Twitterissä nimimerkin @GolfBettingM takana.