GOLF-VIHJEET: DPWT Alfred Dunhill Championship 2023 & Grant Thorton Invitational 2023 | ALK. 07.12 06:20, 08.12 15:00

golfprofessori_vetovihjeet

Lyhyestä virsi kaunis näin keskellä talvista itsenäistä Suomea. Afrikassa pelataan tällä viikolla upealla kentällä kovien paikallisten nimien dominoidessa markkinaa. Sen sijaan PGA ja LPGA lyö hynttyyt yhteen ensi kertaa tällä vuosituhannella paripelikisan muodossa. Odotettavissa on hienoa kisoja penkkiurheilijalle ja vedonlyöjälle.

Professorin mallin mukaiset ranking-taulukot kaikista kisoista löytyy täältä ja alla on Alfred Dunhill Championshipin top 20 helposti käytettävissä. Kaikki kertoimet ovat poimittu Coolbetiltä.

DPWT Alfred Dunhill Championship 2023 Top20 – Ranking perustuu kolmen parhaiten suoriutuneen datamallin keskiarvoihin. Mukana on viimeiseen 3kk painottuva suhteutettu Strokes Gained tilasto, viimeisen 20 kierroksen kolmeen tärkeimpään osa-alueeseen painotettu tilasto ja viimeisen 20 kierroksen strokes gained tilasto verrokki datalla. Lisäksi taulokosta näkee viimeisen 5 kisan sijoitukset. Taulukko on nähtävissä kokonaisuudessaan täältä.

Professorin viikon peli-ideat

Jatkamme tälläkin viikolla 2-3 kerroinluokan, 3-5 kerroinluokan ja yli 5 kerroinluokan vihjeiden parissa. Näitä vetäessä on hyvä huomioida, että esimerkiksi 5 kerroin vastaa 20% todennäköisyyttä tapahtumalle, jota pelataan.

Viime viikko oli monella tapaa surkea, kun kaikki kohteet lipsui viimeistään viimeisillä reiällä väärään suuntaan. Lombard oli 12. ja Nienaber nousi tasoihin. Niemann oli ylivoimainen Australiassa ja Fowler oli kuin varjo tauon jälkeen.

Viikon kiinnostavin Alfred Dunhill Championship (50%): H2H: Nienaber, W – Fichardt, Dvalinta 2 @ 1.97
Professorin rankingissa 25 sijaa edellä oleva konkari on vuoden selvimpiä valintoja. Pelannut hyvin saatuaan kortin takaisin pääkiertueelle ja omaa loistavan historian kentältä (joka tosin on vuosien saatossa vaikeutunut). Nienaber epävarma tiiltä, joka on tällä kentällä myrkkyä.

Viikon kiinnostavin 2 Alfred Dunhill Championshipn (50%): H2H: Schaper, J – du Plessis, Hvalinta 1 @ 1.91
Viime viikolla voitosta pelannut Jayden Schaper on kenttäspesialisti ja lisäksi 5 sijaa edellä du Plessistä, jolla satunnaisia ongelmia pitää palloa kentällä.

Viikon kiinnostavin Grant Thornton Invitational (50%): H2H: Glover/Maguire – Taylor/Yinvalinta 2 @ 2.00
Tämän hetken kovin nainen ja tasaisen hyvän kauden pelannut sisukas Taylor ovat Professorin pelikirjassa ennakkosuosikkeja tässä parissa. Pelimuodot tuovat varianssia, mutta toisaalta paljon birdiejä tekevät pelaajat ovat vahvoilla.

Viikon 30+% osuma:
Ei sopivaa kohdetta tällä viikolla.

Viikon iso haku Grant Thornton Invitational: Finau/Korda voittaja @ 7
Raudan luja pari, joka saa poikkeuksellisesti suuremman kertoimen Coolbetillä, mitä pörssissä on tarjolla. Erinomainen valinta vaikkakin kisaformaatti tuo vaihtelua. Kummallakin kokemusta tästä kisaformaatista ja kokeneita joukkuepelaajia.

Onnea peleihin ja mukavaa talvista itsenäisyyspäivän iltaa! Golfprofessorin ajatuksia ja laajempia pelikortteja voit seurata Twitterissä nimimerkin @GolfBettingM takana. Joulukuun aikana on tarkoitus niputtaa kasaan tämän vuoden tulokset sekä luoda uusi malli helpompaan seurantaan.