Golfin The Masters 2024 – ohjelma, TV ja kertoimet

The Masters The Mastersiin
Kuva: Getty Images

Golfin The Masters pelataan 10.-14.4. välisenä aikana legendaarisella Augusta Nationalin kentällä. Tässä tietopaketti tapahtumaan!

The Masters on vuoden ensimmäinen Major-turnaus, mutta on The Openin ohella kauden arvostetuimpia kilpailuita. Se pelataan legendaarisella Augusta Nationalin kentällä, missä edelleen on voimassa vuosikymmenten takaiset perinteet, joten vaikka maailma muuttuu niin Mastersissa toimitaan jatkossakin samalla tavalla kuin aikaisemmin.

Tämä kilpailun voittaminen vaatii aivan jäätävän onnistumisen ja esimerkiksi Rory McIlroy ei ole koskaan voittanut Mastersia. Kertaalleen pohjoisirlantilainen on sijoittunut toiseksi. Tuo tapahtui vuonna 2022. McIlroy on voittanut kaikki muut Majorit, joten tämä saattaa olla jopa pieni pakkomielle miehelle.

Mainos alkaa:

Eniten Mastersin voittoja on Jack Nicklausilla, joka on voittanut kisan kuudesti. Puolestaan Tiger Woodsilla on viisi mestaruutta.

Kilpailussa on tietysti myös huima palkintopotti, sillä viime vuonna voittaja kuittasi 3,24 miljoonaa dollaria. Tälle vuodelle palkintopotti on noussut vielä korkeammaksi, joten voittajalle on tarjolla astetta isompi potti.

MASTERS-KISA – VOITA HUIKEA TAKOMON RAUTASETTI!

Voittajasuosikit:

Viime vuonna turnauksen voittanut Jon Rahm on tietysti myös yksi tämän vuoden suurimmista voittajasuosikeista. Coolbetilla miehen voittokerroin on 13.00. Kertoimien valossa on kuitenkin vielä yksi selvempi ehdokas voittajaksi, koska Scottie Scheffler on ennakolta todennäköisyyksien pohjalta selvin ehdokas vihreän takin omistajaksi. Schefflerin kerroin Coolbetilla on 5.75. Scheffler voitti Mastersin vuonna 2022.

Kaksikon takaa kertoimissa voidaan nostaa esiin Rory McIlroy, jolle Coolbet tarjoaa 13.00 kerrointa ja Brooks Koepka, jolle tarjotaan 19.00 kerroin.

The Masters – Ohjelma:

Ke 10.4.
klo 22-00:00 Par 3 Contest

To 11.4.
Klo 22-02:30 1. kierros

Pe 12.4.
klo 22-02:30 2. kierros

La 13.4.
klo 22-02:00 3. kierros

Su 14.4.
klo 21-02:00 4. kierros

Televisionti:

The Mastersin kaikki tapahtumat näet yksinoikeudella Ruudun kautta. Tarjolla on sekä englanninkielinen että suomenkielinen selostus. Lähetykset näkyvät PPV-periaatteella, joten nähdäksesi kaikki lähetykset pitää ostaa 26,99€ maksava paketti.