OG-BIG näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun!

OG-BIG CS:GO ESL One Cologne

Cs_summit 6 -turnaus lähestyy huipennusta ja mukana nähdään vielä suomalaisen Aleksib:n johtama OG. Tässä live stream lauantain OG-BIG-otteluun.

OG-BIG – ilmainen Twitch live stream

Aleksib:n johtama OG sai mahdollisuutensa taistella vielä Major-paikasta, vaikka haaveiden piti olla jo kariutuneet. Joukkue kuitenkin käytti viimeisen mahdollisuutensa loistavasti hyväkseen ja on edennyt jo kolmen parhaan joukkoon. Tämä tarkoittaa sitä, että OG on upeasti mukana vielä Major-paikan tavoittelussa, kun jäljellä on vielä tämän turnauksen jälkeen yksi karsintaturnaus.

OG on tällä hetkellä viimeisellä Major-turnaukseen oikeuttavalla paikalla 1750 pisteellä. Vielä olisi mahdollisuus kerätä 250 lisäpistettä ja ohittaa muun muassa lauantain vastustaja BIG. Mikäli OG pystyy nappaamaan voiton lauantaina, niin kasassa olisi jo 1875 pisteen potti.

Mainos alkaa

Voitto on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty, sillä BIG on tällä hetkellä yksi maailman kuumimmista joukkueista. Aleksib ja kumppanit ovat jo kertaalleen tässä turnauksessa saksalaisvastustajan voittanut, joten kaikki on mahdollista. Luvassa on taatusti upea jännitysnäytelmä.

Matsi käynnistyy lauantaina klo 19:00!

Coolbetin sivuilla on tarjolla ilmainen live stream otteluun, joten pääset jännittämään ENCEn otteita suorana lähetyksenä. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!