Veikkausliigassa uskomaton ottelu – Gnistan takoi toisella jaksolla kuusi maalia, Joakim Latoselle hattutemppu

Gnistan

Sarjanousija Gnistan on saanut täydellisen startin kauteen, sillä joukkueella on kahden ottelun jälkeen kasassa kuusi pistettä.

Avauskierroksella joukkue kaatoi kotikentällään sarjan kärkipäähän povatun FC Interin numeroin 2-1. Toisella kierroksella matka kävi uudelle Tammelan stadionille Ilveksen vieraaksi.

Ilves lähti selvänä ennakkosuosikkina otteluun, joten ei ollut yllätys, että kotijoukkue oli puoliajalla 2-0-johdossa. Toisella jaksolla nähtiinkin sitten jotain todella mystistä, sillä maaleja alkoi tulemaan aivan liukuhihnalta. Reilun kymmenen minuutin sisään syntyi peräti neljä maalia, joten tilanne oli yhtäkkiä 3-3.

Mainos alkaa:

Vierasjoukkue meni ensimmäisen kerran johtoon 79. minuutilla, kun Joakim Latonen iski pilkulta hattutempun täyteen. Vain hetki tästä, niin Ilveksen Roope Riski tasoitti päivän toisellaan lukemiksi 4-4.

Viimeistä käännettä ei oltu vielä nähty, koska vaihdosta sisään tullut Gnistanin Benjamin Tatar osui kahdesti ja varmisti Gnistanille täyden pistepotin 6-4-voitolla.

Ilvekselle kauden alku on ollut vaikea, sillä isoja panostuksia tehnyt seura on vielä ilman avausvoittoa, vaikka vastassa on ollut sarjan häntäpäähän povatut FC Lahti ja Gnistan.

Lue myös: KuPS teki ennätykselliset miljoonatappiot Veikkausliigassa

Gnistan iski voittomaalin huimalla tavalla


Joukkueet: