Hämmentävä jäätyminen – Gnistan-vahti Jiri Koski tunaroi ja lahjoitti JJK:lle aivan ilmaisen maalin

Jiri Koski Gnistan

Ykkösessä nähtiin erikoinen jäätyminen, kun Gnistanin maalivahti Jiri Koski mokasi ja lahjoitti JJK:lle todella helpon avausmaalin.

Ykkösen kärkijoukkue Gnistan ei kärsinyt vieläkään kauden avaustappiotaan, kun JJK joutui toteamaan “Kipinän” paremmakseen maalein 3-2, vaikka johti ottelua pitkään.

Ottelu lähti Gnistanin kannalta jo viiden minuutin kohdalla väärään suuntaan, kun maalivahti Jiri Koskelle sattui hyvin erikoinen moka. Oma puolustaja pelasi pallon Koskelle, kun JJK:n Eetu Venäläinen oli ylhäällä prässäämässä. Koski kaiken järjen mukaan näki, että Venäläinen oli tulossa kohti, mutta tästä huolimatta aikaili avauksensa kanssa.

Mainos alkaa:

Venäläinen sai kurotettua jalkansa avauksen tielle, katkaisi sen ja tuikkasi pallon lapsellisen helposti tyhjään Gnistan-rysään. Venäläisestä oli tulossa ottelun suuri sankari, sillä hän teki toisen jakson alussa JJK:lle 2-0-maalin.

Gnistanin kiri alkoi noin kymmentä minuuttia myöhemmin ja tasoitus nähtiin 78. minuutilla. Gnistan käänsi ottelun voitokseen, kun Eero Markkanen teki 3-2-maalin 87. minuutilla.

Gnistanin maalivahti Jiri Koski nukahtaa käsittämättömällä tavalla ja lahjoittaa JJK:lle maalin:

Katso myös: Dramaattinen loppuhuipennus EM-finaalissa – James Trafford venytti huimat haamupelastukset


Joukkueet: