Klassikkovideo: Eeppiset loppuhetket! Gnistan ja GrIFK tarjosivat kymmenen vuotta sitten yhden kaikkien aikojen otteluista

Gnistan

Kakkosessa 3.5.2013 pelattu Gnistan-GrIFK-ottelu on jäänyt historiankirjoihin, sillä loppuhetket hakevat todellakin vertaistaan.

Gnistanin ja GrIFK:n välinen taisto muistetaan ennen kaikkea loppuhetkien tapahtumista, kun Gnistanilla oli useampi mahdollisuus edetä 4-2-johtoon ja ratkaista taisto.

Isännät pääsivät 94. minuutilla kahdella miehellä läpi niin, että maalivahtikin oli jo harhautettu. Pallo olisi enää pitänyt laittaa tyhjänä ammottaneeseen maaliin, mutta sitten iski valinnanvaikeus. Ajatukset eivät kohdanneet lainkaan, joten Gnistanin kumpikaan pelaaja ei lopulta saanut palloa sisään.

Mainos alkaa:

Tämä kostautui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun GrIFK:n Faton Seferi laukoi todellisella unelmalaukauksella pelin tasoihin ajassa 90+7.

Gnistanin valmentajana tuolloin toiminut Erkka V. Lehtola muisteli tapahtuman 10-vuotissyntymäpäivänä Twitterissä.

– Tasan 10 vuotta…huh huh! Jotkut tapahtumat unohtuvat nopeasti, toiset eivät koskaan. Pystyn koska tahansa elämään tuon ottelun ja sen jälkeiset tunteet uudelleen. Onneksi vastaavia ei osu ihan joka vuodelle tai vuosikymmenelle. Nykykondiksessa olisi saattanut viikate viedä, Lehtola kirjoitti Twitterissä.

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Joukkueet: ,