UEFA käynnisti tutkinnan – joutuiko Glen Kamara rasistisen käytöksen kohteeksi Montenegrossa?

Slovenia Suomi Glen Kamara Huuhkajat Jalkapallon EM-karsinnat Huuhkajien
Kuva: Getty Images

Palloliitto kertoo, että UEFA on aloittanut rasismitutkinnan. Rasismin kohteena on mahdollisesti ollut Glen Kamara.

Euroopan jalkapalloliitto UEFA on aloittanut Suomen Palloliiton mukaan tutkinnan Montenegron pelaaja epäillystä rasistisesta käytöksestä Suomen Glen Kamaraa kohtaan.

Palloliitto tai Suomen joukkue eivät kommentoi asiaa toistaiseksi, kun asia tutkinta on kesken. Mediaspekulaatioiden mukaan tapaus saattaa koskea välikohtausta, joka tapahtui noin puolen tunnin kohdalla pelin alkamisesta.

Mainos alkaa:

Montenegron oikea puolustaja Marko Vesovic yritti provosoida tilanteessa Glen Kamaralle keltaisen tai kenties jopa punaisen kortin, mutta rasismiepäilyn kohdetta ei ole vielä vahvistettu.

Tilanteessa Vesovic sanoi Kamaralle jotain keskellä kenttää. Sen jälkeen Kamara yritti työntää Montenegron pelaajaa kädellään kauemmas ja Vesovic heittäytyi dramaattisen näköisesti kentän pintaan.

Kamara pysyi kuitenkin tyynenä eikä provosoitunut sen enempää. Montenegron kapteeni Stevan Jovetic otti jonkinlaisen sovittelijan roolin ennen kuin hänet otettiin vaihtoon puolen tunnin kohdalla. Teemu Pukki tuli myös tilanteeseen rauhoittelemaan osapuolia.

Tsekkaa myös: Oliver Antman teki satumaisen debyytin Huuhkajissa – iski johtomaalin Montenegron verkkoon


Pelaajat:
Joukkueet: