Video: Glen Kamara maalasi Eurooppa-liigassa – yli vuoden maaliton putki katkesi komealla laakilla 16 metristä

Glen Kamara Glasgow Rangers / Pallomeri.net

Glasgow Rangersin Glen Kamara kunnostautui maalintekijänä Eurooppa-liigan ottelussa Benficaa vastaan. Kamara maalasi komeasti 16 metristä.

Huuhkajien ja Glasgow Rangersin keskikentän moottori Glen Kamara onnistui vihdoin katkaisemaan yli vuoden mittaisen maalittoman putkensa, kun hän pamautti pallon pönttöön Eurooppa-liigan vieraspelissä Benficaa vastaan.

Maali syntyi 25. minuutilla entisen HJK-tähden Alfredo Morelosin upeasta syötöstä. Kamara sai Morelosin mainion puolenvaihdon ansiosta itselleen tilaa ja käytti sen komeasti hyödykseen hakemalla juuri oikean askelmerkin rangaistusalueen rajalla ja lataamalla terävän kudin etukulmaan.

BBC:n asiantuntija Neil McCann oli tyytyväinen Kamaran ratkaisusta.

– Olen huutanut sen puolesta, että Kamaran pitäisi ampua useammin ja nyt hän sai palkintoa. Upea suoritus myös Morelosilta hyökkäyksen rakentelussa, McCann hehkutti.

Morelos puolestaan vei 51. minuutilla Rangersin jo 3-1-johtoon ja maali oli hänelle kaikkiaan 22. europelimaali Rangers-paidassa. Näin hän ohitti legendaarisen Ally McCoistin ja hänestä tuli Rangers-historian eniten maaleja eurokentillä tehnyt pelaaja.

Benfica ei kuitenkaan suostunut pelkäksi sivustakatsojaksi, vaan kiipesi lisäajalla tasoihin ja peli myös päättyi pistejakoon maalein 3-3.

Glen Kamara upottaa pallon Benfican reppuun hienolla vedolla:

Katso myös: Video: ”Etkö vie tyttöystävää kotiisi tänään?” – maaliruisku Erling Håland joutui hämmentävään tenttaukseen UCL-matsin jälkeen


Pelaajat:
Joukkueet: