Lehti: Huuhkajien Glen Kamara herättää kiinnostusta Valioliigassa – jopa neljä seuraa kintereillä

Glen Kamara Rangers / Pallomeri.net

Huuhkajien ja Glasgow Rangersin keskikentällä vahvoja näyttöjä antanut Glen Kamara on päätynyt peräti neljän Valioliigaseuran tutkaan.

Brittilehti Daily Mailin mukaan Glasgow Rangersissa pelaava Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamara on herättänyt peliesityksillään todellista kiinnostusta Englannin Valioliigan puolella. Lehden tietojen mukaan Brighton ja Crystal Palace ovat tällä hetkellä vahvimmin Kamaran perässä. Molempien seurojen scoutit ovat käyneet useita kertoja Rangersin peleissä.

Lehden mukaan mainittujen seurojen lisäksi myös Aston Villa ja Burnley pitävät Kamaran otteita silmällä, mutta eivät tällä hetkellä ole lähdössä mukaan tarjouskilpaan.

Jos siirto toteutuu, niin kyse ei olisi ensimmäisestä kerrasta, kun Kamara on Valioliigaseuran listoilla. Hän pelasi aikoinaan Arsenalin junioreissa ennen siirtoa Skotlannin Dundeehen vuonna 2017. Rangers hankki Kamaran Dundeesta vaivaisella 50 000 punnan siirtosummalla viime tammikuussa, mutta Daily Mailin mukaan siirto eteenpäin saattaisi hyvinkin tapahtua jo vuodenvaihteessa.

Englannin siirtoikkuna aukeaa 1.1.2020 ja sulkeutuu 31.1.2020

Tsekkaa myös: Meadvillen maalivahti imuroi kollegansa ampuman kaukovaparin USA:n lukiosarjassa


Pelaajat:
Joukkueet: ,,,,,