Video: Glen Kamara väittää vastustajan hyökänneen rasistisesti – Slavia Praha syyttää suomalaista

Glen Kamara Uefa
Kuva: Getty Images

Rangersin Glen Kamara menetti hermonsa torstaina pelatussa Eurooppa-liigan ottelussa Slavia Prahaa vastaan, kun suomalainen kertoi joutuneensa rasismin kohteeksi.

Rangersin ja Slavia Prahan välisessä ottelussa nähtiin kunnon tunteidenpurkauksia, sillä ottelussa jaettiin muun muassa kaksi punaista korttia. Kuitenkin puhutuimmasta tilanteesta ei sanktioita jaettu ainakaan vielä, mutta tilanne tullaan varmasti tutkimaan tarkasti läpi. Nimittäin Rangersissa pelaava suomalainen Glen Kamara kertoi joutuneensa rasismin kohteeksi.

TV-kamerat kuvasivat tilanteen, joka sai Kamaran hermostumaan. Slavia Prahan Ondrej Kudela saapuu kuiskuttelemaan jotain suomalaisen korvaan, mutta on mahdottomuus tietää mitä, sillä Kudela pitää kättä suunsa edessä.

Steven Gerrard asettui suomalaisen tueksi

Rangersin päävalmentaja Steven Gerrard oli ottelun jälkeen raivoissaan tilanteesta ja Liverpool-legenda vaati Uefaa tutkimaan tilanteen.

– Jos haluaa sanoa jotakin kentällä, miksi täytyy peittää suunsa ja puhua korvan juuressa? Kaikki pelaajat hänen ympärillään kuulivat sen. Olen pettynyt, että Slavia Prahan väki yrittää puolustaa pelaajaansa ja kutsuu meitä valehtelijoiksi, Gerrard totesi BBC:n mukaan.

– Olen vihainen. Tunnen Glenin ja luotan häneen sataprosenttisesti. Slavian pelaaja aiheutti tämän ja jotain täytyi tapahtua nopeasti. Mitä ikinä se onkaan, seison Glenin rinnalla, Gerrard jatkoi BBC:lle.

Kamara olisi halutessaan voinut keskeyttää ottelun, mutta suomalaispeluri halusi pelata loppuun, vaikka oli ymmärrettävästi tolaltaan tilanteen jälkeen.

Sen sijaan Slavia Praha julkaisi tiedotteen tapahtuneesta, jossa se kiistää rasismia tapahtuneen. Seura osoittaa syyttävän sormen Kamaran suuntaan, sillä Slavia Prahan mukaan suomalainen hyökkäsi Kudelan kimppuun nyrkein.

Kudela kommentoi tiedotteessa sanoneen Kamaralle “sinä v*tun jätkä”, mutta mies kiistää jyrkästi kaiken rasismin.

Glen Kamara kertoo joutuneensa rasismin uhriksi

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: