Video: Upeaa kynäilyä – Glen Kamara piti vastustajaa aivan pilkkanaan Skotlannin liigassa

Glen Kamara Glasgow Rangers / Pallomeri.net

Huuhkajien ja Glasgow Rangersin keskikenttätähti Glen Kamara on huimassa iskussa. Tämän sai tällä kertaa todeta Hibernianin puolustus.

Glasgow Rangers raapi 1-0-vierasvoiton Hibernianin kustannuksella ja vaikka hän ei maalia ottelussa ampunutkaan, niin Rangersin keskikenttätähti Glen Kamara oli yksi ottelun hahmoista.

Pitkään siirtohuhuissa pyörinyt Kamara näytti olevansa valtavassa iskussa ja antoi jälleen huimat näytöt tämän hetken iskukyvystään.

Kamara kieputti Hibernianin puolustusta aivan miten tahtoi ja veti vastustajan toisensa perään. Peräti neljä eri Hibs-peluria pyrki Kamaran kimppuun ja estämään hänen aikeitaan, mutta Kamara näytti kaikille taivaan merkit.

Tilanteesta rakentui maalipaikka Ryan Kentille, mutta hänen kaukolaukauksensa ei riittänyt Hibs-veskari Ofir Marcianon ohittamiseen.

Voittomaalin painoi 51. minuutilla entinen HJK-kärki Alfredo Morelos. Rangers johtaa sarjaa ylivoimaisesti. 26 ottelustaan Rangers on voittanut 23 ottelua ja pelannut kolme tasan. Eroa toisena olevaan Celticiin on peräti 23 pistettä. Celtic toki on pelannut kolme ottelua vähemmän, mutta eron silti varsin roima.

Glen Kamara kieputtaa Hibernianin puolustusta:

Katso myös: Video: Pepe riehaantui ottelun päätyttyä – kahnasi joukkuetoverin kanssa


Pelaajat:
Joukkueet: