Video: Giro d’Italiassa kaksi vakavaa loukkaantumista – syyllisinä vesipullo ja helikopteri

Giro d'Italia 2020 onnettomuudet / Pallomeri.net

Giro d’Italiassa on nähty kaksi vakavaa loukkaantumista. Toisen aiheutti kadulle jäänyt vesipullo ja toisen matalalla lentänyt helikopteri.

Tämän vuoden Italian ympäriajossa, eli Giro d’Italiassa on nähty yllättäviä ja suorastaan hämmentäviä kaatumisia, joissa on sattunut todella pahasti.

Ensin maanantain etapin alussa brittiajaja Gertaint Thomas ajoi epähuomiossa kadulle heitetyn vesipullon päältä, menetti tasapainonsa ja iskeytyi kovalla voimalla asfalttiin. Sairaalassa paljastui, että Thomasin lantio murtui kolarin seurauksena.

Pahasti kävi myös tiistaina neljännen etapin lopussa, kun liian matalalla lentänyt tv-helikopteri aiheutti onnettomuuden. Helikopterin aiheuttama ilmavirta sai puutteellisesti sidotut metalliaidat liikkumaan ja kääntymään suoraan Luca Wackermannin ja Etienne van Empelin eteen. Tämä yllätti ajajat, jotka jysäyttivät aitoja päin kovalla voimalla.

Mainos alkaa

Etenkin Wackermann koki kolarissa kovia. Hänellä epäillään selkämurtumaa, jonka lisäksi hän sai aivotärähdyksen, nenämurtuman, valtavasti haavoja kasvoihinsa sekä kosolti ruhjeita raajoihinsa.

Gertraint Thomas kaatuu vesipullon takia Giro d’Italiassa:

Luca Wackermann ja Etienne van Empel makaavat maassa helikopterin liikutettua aitoja heidän tielleen:

Katso myös: Video: Ranskan avoimissa sopupeliepäily – naisten nelinpelissä outoja virheitä ja poikkeuksellista vedonlyöntiä