Uskomaton tarina – Napolin Giovanni Simeone korvasi UCL-debyytissään 13-vuotiaana ottamansa tatuoinnin

Giovanni Simeone Napoli

Napolin Liverpool-teurastus piti sisällään myös huikean tarinan, joka huipentui, kun Giovanni Simeone teki ottelussa maalin.

Napoli murskasi Liverpoolin Mestarien liigan keskiviikon kierroksella aivan totaalisesti maalein 4-1, mutta pelin jälkeen paljastui, että ottelussa huipentui tarina, jonka rakentaminen alkoi kauan, kauan sitten.

Ottelun 3-0-maalin näet teki argentiinalaislegenda Diego Simeonen poika Giovanni, joka siirtyi täksi kaudeksi lainalle Napoliin Hellas Veronasta ja ottelu oli hänen Mestarien liigan debyyttinsä. Tämä itsessään olisi hieno tarina, mutta Simeone paljasti pelin jälkeen medialle, että kyse oli myös paljon muustakin.

Hän näet otti jo 13-vuotiaana Mestarien liigan logon tatuointina vasempaan käteensä ja ymmärrettävästi hänen vanhempansa suuttuivat pojalleen tempusta kovin. Hän sai kuitenkin vanhempansa lepytettyä lupaamalla suudella tatuointiaan sinä päivänä, kun hän tekee ensimmäisen Mestarien liigan maalinsa.

Kun Simeone oli toipunut ensimmäisestä tunnekuohustaan, tapahtui juurikin näin ja samalla 14 vuotta rakentunut tarina sai onnellisen päätöksensä.

Giovanni Simeone tekee maalin Mestarien liigan debyytissään:

Simeone muisti maalin jälkeen pitää vanhemmilleen 14 vuotta sitten antamansa lupauksen:

Katso myös: Lukas Hradecky lipsautti pahemman kerran Mestarien liigassa


Joukkueet: