Video: Giorgio Chiellini hämmensi kunnolla rankkarikisan teikkauksessa – psyykkausta vai yletöntä intoa?

Giorgio Chiellini Italia / Pallomeri.net

Italian kapteeni Giorgio Chiellini nauttii EM-kisojen huipennuksesta, mutta hänen käytöksensä rankkarikisan teikkauksessa hämmentää silti.

Todennäköisesti viimeisiä arvokisojaan pelaava Giorgio Chiellini pääsee pelaamaan maanmiestensä kanssa EM-finaalissa. Tämä kävi selväksi myöhään tiistai-iltana, kun Italia voitti Espanjan rangaistuspotkukilpailussa ja meni jatkoon maalein 2-1.

Chiellini ei rankkaria vetämään joutunut, mutta nousi silti esiin. Chiellini nimittäin käyttäytyi vähintäänkin erikoisesti rankkarikisan teikkauksessa. Chiellini oli tilanteessa alusta lähtien kuin karkkikauppaan päästetyn lapsen ja maailmaasyleilevässä nousuhumalassa olevan aikuisen risteytys.

Mainos alkaa:

Chiellini halasi väkisin Espanjan kapteeni Jordi Albaa ja pieleen menneen ensiteikkauksen jälkeen hän jatkoi tönimällä ja valeiskulla koko ajan hymyillen korvasta korvaan.

Kun Italia voitti teikkauksen, kävi Chiellini kunnolla käsiksi Albaan, halasi tätä rajusti ja nosti myös ilmaan. Olipa kyseessä sitten vain aito innostus tai psyykkaus, kuten monet tuntuvat uskovan, niin jokainen tehköön omat päätelmänsä videon perusteella.

Argumenttia voi rakentaa molempien vaihtoehtojen puolesta, mutta vain se on päivänselvää, että Chiellinin hymy tuskin helpolla hyytyy, kun hän pääsee nautiskelemaan vielä kerran arvo-ottelun tunnelmasta Italian paita päällään.

Italian Giorgio Chiellini pistää shown pystyyn rankkarikisan teikkauksessa:

https://twitter.com/ElEmperador81/status/1412525716416106501

Katso myös: Video: Koomista draamaa – hyökkäykseen noussut Göteborgin veskari pilasi omalta kärjeltä lisäajan avopaikan


Pelaajat:
Joukkueet: