Video: Italian kapteeni Giorgio Chiellini näytti molemmat puolensa – umpiröyhkeä rike ja huikea viime hetken riisto

Giorgio Chiellini Italia / Pallomeri.net

Italian kapteeni Giorgio Chiellini nousi esiin EM-finaalin loppuvaiheessa näyttäen molemmat kasvonsa rikkeen ja riiston muodossa.

Italia voitti historiansa toisen Euroopan mestaruuden sunnuntain ja maanantain välisenä yönä ratkenneessa finaaliottelussa kaatamalla Englannin rankkarikisan jälkeen maalein 2-1.

Ei ole lainkaan yllättävää, että yksi pelaajista, joka ottelussa esiin nousi, oli Italian kokenut kapteeni Giorgio Chiellini. Hän oli jälleen Italian puolustuksen varmin lukko, mutta näytti ottelun loppupuolella kiistatta molemmat kasvonsa pelaajana. Chiellini on kiistatta yksi Euroopan parhaista toppareista, mutta hän on myös yksi häikäilemättömimmistä.

Mainos alkaa:

Varsinaisen peliajan lopulla Englannin Bukayo Saka oli päästä karkuun Chielliniltä. Tässä kohtaa tuli esiin hänen häikäilemätön puolensa. Chiellini nimittäin nappasi nyrkillisen verran kiinni Sakan paidankauluksesta ja riuhtaisi tämän kylmänviileästi kentän pintaan. Chiellini sai tilanteesta varoituksen ja mikä härskeintä, hän kävi heti tilanteen jälkeen pokkana kysymässä Sakalta oliko hän kunnossa.

Jatkoajan ensimmäisen puoliskon lopulla Englannin Raheem Sterling sai pallon rangaistusalueelle ja näytti jo päässeen ohi Chiellinistä, mutta mitä vielä. Täysin itsensä tilanteesta ulospelanneelta vaikuttanut ja maassa ollut Chiellini onnistui taistelussaan ja väänsi pallon vielä väkisin pois Sterlingin ulottuvilta.

Italia käänsi ottelun itselleen dramaattisessa rangaistuspotkukilpailussa ja näin Chiellini pääsi nostamaan himoittua pokaalia hyvin mahdollisesti viimeisessä maaottelussaan.

Giorgio Chiellini saa varoituksen riuhtaistuaan Bukayo Sakaa paidankauluksesta:

Chiellini riistää pallon Raheem Sterlingiltä, vaikka näyttää pelanneensa itsensä jo ulos tilanteesta:

Katso myös: Video: Nuorukaisten kantti petti paineen alla – Englanti hävisi pilkkukisan kolmella perättäisellä missauksella


Pelaajat:
Joukkueet: