Giorgio Chiellini yllätti MLS:ssä – antoi aivan mielettömän maalisyötön

Giorgio Chiellini

MLS:n katsojat saivat nähtäväkseen jotain hieman harvinaisempaa, kun Giorgio Chiellini iski pöytään varsin upean maalisyötön.

FC Dallas kaatoi kotonaan Los Angeles FC:n sunnuntain MLS-kierroksella maalein 2-1, mutta ottelun komein ja ehdottomasti yllättävin suoritus meni eittämättä vierasjoukkueen tiliin.

Kyseinen tapaus liittyi ottelun avausmaaliin, joka nähtiin avausjakson neljännellä lisäminuutilla. Maalin teki LAFC:n Chicho Arango, jonka viimeistely oli komea, mutta vielä kiinnostavammaksi faktaksi nousi se, että maalisyöttö kirjattiin Giorgio Chiellinin nimiin.

Mainos alkaa:

Chiellini on tullut pitkän ja upean uransa aikana tunnetuksi aivan muista kuin pallollisista teoistaan, mutta nyt nähtiin, että kyllä pallokin häntä tottelee, jos niikseen tulee.

Chiellini oli noussut lähes puoleen kenttään, kun hän huomasi Arangon olevan menossa. Chiellini lähetti matkaan lopulta aivan uskomattoman ulkokierteisen namupassin, jonka ansiosta Arango karkasi läpi. Arango jätti Dallasin maalivahdin vaille mahdollisuuksia chippaamalla pallon tyylikkäästi juuri oikealla hetkellä hänen ylitseen.

Toinen jakso oli kuitenkin Dallasin näytöstä ja peli kääntyi kotijoukkueelle.

Giorgio Chiellini antaa huikean syötön Chicho Arangon maaliin:

Katso myös: Täysin älytön lopetus – Juventus luuli voittaneensa dramaattisesti, lopputuloksena tasapeli ja neljä ulosajoa


Pelaajat:
Joukkueet: