Giorgio Chiellini poltti hermonsa Campeones Cupin finaalissa – kenkäisi pallon tahallaan vastustajaa päin

Giorgio Chiellini Los Angeles FC

Los Angeles FC:n Giorgio Chiellini poltti hermonsa totaalisesti Campeones Cupin finaalissa, kun vastustaja pääsi menemään ihon alle.

MLS:n ja Meksikon liigan mestareiden välillä pelattava Campeones Cupin finaaliottelu päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen meksikolaisen Tigresin voittoon, kun Los Angeles FC kaatui rankkarikisan jälkeen maalein 1-0.

Ottelussa nähtiin kuumia tunteita ja paras esimerkki tästä saatiin, kun Los Angeles FC:n kokeneen Giorgio Chiellinen hermo meni aivan totaalisesti. Kyseessä oli tilanne, jossa Tigresin Sebastian Cordova pääsi Chiellinin ihon alle.

Mainos alkaa:

Cordova yritti pelata joukkueelleen aikaa, kun Chiellini oli antamassa vapaapotkua ja häiritsi Chielliniä kaikin mahdollisin tavoin. Chiellini poltti päreensä, otti pallon ja potkaisi sen tahallaan suoraan päin Cordovaa. Tuomari puuttui tämän jälkeen asiaan, mutta hämmentävää kyllä ei antanut kummallekaan varoitusta, vaan peli sai jatkua normaalisti.

Giorgio Chiellini menettää hermonsa Campeones Cupin finaalissa:

Katso myös: Uskomaton ratkaisu Norjan cupin välierässä – Faris Moumbagna iski joukkueensa finaaliin mielettömällä volleylla


Pelaajat:
Joukkueet: