Gilla FC teki huiman aprillipilan – Jose Mourinho paljasti videolla jymypaukun

Jose Mourinho Gilla FC
Kuva: Getty Images

Gilla FC on Instagramin perusteella Suomen seuratuin urheiluseura, sillä se on saanut luotua ympärilleen melkoisen yhteisön.

Joukkueessa pelaa useita supersuosittuja tubettajia, mutta myös monia entisiä ammattilaispelaajia. Taustalla häärii muun muassa Jason Nikkinen, joka on päivätyössään luonut todella kovan verkoston ympärilleen EA Sportsin markkinoinnin puolella.

Seurassa taidetaan huomion hakeminen sosiaalisen median avulla loistavasti ja tämä nähtiin maanantaina, kun seura julkaisi hauskan aprillipilan omissa kanavissaan. Videolla pyöri Jose Mourinhon haastattelu ja ääninauha puolestaan kertoi itse legendan äänellä, että hän on päättänyt siirtyä Gilla FC:n uudeksi päävalmentajaksi.

Samalla videolla lähetettiin pienet kuitit HJK:n suuntaan, sillä Mourinhon kerrottiin videolla ensin miettineen Klubin päävalmentajan pestiä, mutta se unohdettiin, koska seuralla oli jo niin paljon valmentajia. HJK on talven aikana tullut tutuksi valmentajasekoilustaan, kun päävalmentajaksi kaavailtu Ferran Sibila ei saanutkaan tarvittavaa lisenssiä, mikä esti miehen nimityksen päävalmentajaksi. Nyt vetovastuussa on Ossi Virta.

Gilla FC ja huikea aprillipila


Pelaajat:
Joukkueet: