Lennokas ja koominen tärsky – Meksikon Gilberto Sepulveda lanasi vastustajan vahingossa jenkkifutistyyliin

Gilberto Sepulveda Meksiko

Uzbekistanin ja Meksikon välisessä ystävyysottelussa nähtiin erikoinen töötti, kun Gilberto Sepulveda lanasi vastustajan jenkkifutistyyliin.

Uzbekistan ja Meksiko viihdyttivät Yhdysvaltojen Atlantassa paikalle saapunutta yleisöä tiistaina pelatulla ystävyysottelullaan, joka päättyi tasatulokseen 3-3.

Ottelu sisälsi maalien lisäksi myös melko erikoisen tilanteen, josta Meksikon Gilberto Sepulvedalle tuomittiin varoitus. Kyseessä oli 57. minuutilla nähty episodi, jossa Uzbekistanin Jaloliddin Masharipov kuljetti palloa ja oli ohittamassa Sepulvedaa.

Sepulveda yritti reagoida Masharipovin suunnanmuutokseen, mutta menetti hötäkässä tasapainonsa ja kaatui siten, että hän tuli vetäneeksi Masharipovin aivan levyksi. Sepulvedan kaatumisesta muodostui jenkkifutistyylinen taklaus, joka pysäytti Masharipovin tehokkaasti mutta tarpeettoman tylysti.

Vaikka tilanne vahinko olikin, antoi erotuomari aivan aiheellisen varoituksen. Mikäli Sepulveda olisi tahallaan Masharipovin vastaavalla tavalla jyrännyt, niin ei punainen korttikaan olisi missään nimessä ollut vääryys, mutta tällaisenaan tapaus oli vain koominen sivujuonne pelissä.

Meksikon Gilberto Sepulveda vetää vahingossa vastustajan aivan levyksi jenkkifutistyyliin:

Katso myös: Huikea kaukolaukausmaali – Ali Salmeen yllätti Keylor Navasin jäätävällä kudilla


Joukkueet: