Video: Karmaiseva loukkaantuminen NFL:ssä – New York Giantsin pelaaja katkaisi jalkansa

NY Giantsin Nick Gates / Pallomeri.net

New York Giantsin linjamies Nick Gates joutunee olemaan kelpo tovin sivussa, kun hänen jalkansa katkesi ottelussa Washingtonia vastaan.

Washington Football Team ja New York Giants kohtasivat torstain NFL-kierroksella dramaattisessa ottelussa, jonka Washington voitti lopulta pisteen erolla, kun lopputulos kirjattiin Washingtonille pistein 30-29.

Yksi ottelun dramaattisimmista hetkistä sattui jo ensimmäisellä neljänneksellä, kun Giantsin linjamies Nick Gates loukkaantui vakavasti.

Mainos alkaa

Gatesin jalka katkesi karmaisevan näköisesti, kun Washingtonin pelaaja rojahti sen päälle pelin tuoksinassa. Gates jäi heti maahan kierimään ja nopeasti oli selvää, että vamma oli vakava.

Ottelun tv-ohjaaja päätti, ettei vammasta näytettäisi uusintoja tai lähikuvia. Ennen kuin vamman laatu valkeni ohjaajalle, ehti kuvissa käydä Gatesin luonnottomassa asennossa ollut jalka, joka ei jättänyt mitään epäselvyyksiä.

New York Giantsin Nick Gates loukkaantuu karmaisevasti, kun jalka katkeaa pelin tuoksinassa:

Katso myös: Video: Ranskan rugbyliigassa nähtiin täysin järjetön taklaus – Castresin pelaaja ajettiin suoralla punaisella ulos


Joukkueet: