PSG:n tähtivahti Gianluigi Donnarumma hölmöili itselleen ulosajon – potkaisi vastustajaa päähän

Gianluigi Donnarumma PSG

PSG joutui nopeasti alivoimalle, kun tähtimaalivahti Gianluigi Donnarumma pokkasi ulosajon todella holtittoman pelaamisen seurauksena.

Ranskan jättiseura Paris Saint-Germain joutui sunnuntaina pelatulla Ligue 1:n kierroksella ottelussa Le Havrea vastaan kiperän paikan eteen jo 9. minuutilla, kun huippuveskari Gianluigi Donnarummalle nostettiin suora punainen kortti.

Donnarumma tuli ulos rangaistusalueeltaan irtopalloa vastaan ja kotijoukkue Le Havren Josue Casimir juoksi prässäämään. Donnarumma pelasi tilanteen tyhmästi ja erittäin holtittomasti. Hän ei näet jättänyt itselleen muuta vaihtoehtoa, kuin pelata maasta pompannutta palloa jalallaan.

Casimir ehti palloon ensiksi ja Donnarumma onnistui vain potkaisemaan Casimiria päähän. Osuma ei Casimirin onneksi tullut täydellä voimalla, mutta ehdottomasti riittävällä, ettei tuomarilla ollut muuta vaihtoehtoa, kuin poistaa Donnarumma kentältä.

Pitkästä alivoimasta huolimatta PSG onnistui kairamaan pelistä vierasvoiton maalein 2-0.

PSG:n tähtiveskari Gianluigi Donnarumma sai suoran punaisen kortin tästä tilanteesta:

@user10056625162431 Donnarumma🫢🫣#fyp#donnarumma #psg #football #redcard #viral #viralvideo #fyp #football ♬ original sound – user10056625162431

Katso myös: Tuomarin tuomio sai Manchester Cityn tähdet raivon partaalle – vietiinkö tässä voittomaali?


Pelaajat:
Joukkueet: