Harvinaislaatuinen moka Serie B:ssä – Gianluigi Buffon töhöili pallon kanssa ja lahjoitti Perugialle ilmaisen maalin

Gianluigi Buffon Parma

Italian Serie B:ssä nähtiin jotain hyvin harvinaista, kun Parman veskarilegenda Gianluigi Buffon töpeksi nolosti pallon kanssa.

Maalivahtilegenda Gianluigi Buffon on ehdottomasti ollut urallaan yksi maailman varmimmista ja tasalaatuisimmista suorittajista, mutta maanantain kierroksella nähtiin, että joskus parhaillekin sattuu ja tapahtuu.

Buffonin edustama Parma oli vain hetkeä aiemmin joutunut vieraskentällä tappioasemaan, kun Perugia teki ottelun avausmaalin pilkulta. Pallo pelattiin keskiviivan tuntumasta kohti Buffonia, joka tuli rangaistusalueen rajan tuntumaan ottamaan syöttöä vastaan.

Buffonin oli tarkoitus pelata pallo kauas kohti kärkeä, mutta hän vetäisikin pallosta ohi ja teki itselleen hyvin harvinaislaatuisen mokan. Tämä aukaisi paikan Perugian Marco Olivierille, joka pääsi herkuttelemaan helpon 2-0-maalin täysin tyhjään Parma-maaliin.

Maalin kirvelevyyttä ei ainakaan vähentänyt se, että Parma kavensi myöhemmin, mutta ei päässyt maalia lähemmäs, jolloin Olivierin osuma jäi voittomaaliksi.

Veskarilegenda Gianluigi Buffon sättää pallon kanssa ja Perugia iskee helpon maalin:

Katso myös: Aivan posketon vaparimaali Allsvenskanissa – Hammarbyn Nahir Besara maalasi suoraan päätyrajalta


Pelaajat:
Joukkueet: