One more year – Gianluigi Buffon teki jatkosopimuksen Juventuksen kanssa

Gianluigi Buffon Juventus Serie A / Pallomeri.net

Juventus tiedottaa, että maalivahtilegenda Gianluigi Buffon on päättänyt jatkaa sopimustaan. Samalla seura tiedotti myös Giorgio Chiellinin jatkopahvista.

Juventus päätti maanantaina pitkään jatkuneet spekulaatiot tiedottamalla, että maalivahtilegenda Gianluigi Buffon on tehnyt vuoden jatkosopimuksen seuran kanssa ja näin ollen jatkaa upeaa uraansa.

Samalla seura kertoi tehneensä sopimuksen joukkueen kapteenin Giorgio Chiellinin kanssa. Molempien sopimukset ovat yksivuotiset.

– On pelaajia, jotka eivät kaipaa esittelyä. Mestareita, joiden historia puhuu puolestaan, ja joiden yhteys pelipaitaan, jota he kantavat, on järkähtämätön, Juventuksen sivuilla kirjoitettiin.

Yhtenä kaikkien aikojen parhaana jalkapallomaalivahtina pidetty Buffon palasi takaisiin Juventukseen vuosi sitten Paris Saint-Germainista. Pariisin visiitti kesti vain yhden kauden verran, sillä Buffonin veri veti takaisin hänelle rakkaaseen Juventukseen.

Ensi kesänä tulee kuluneeksi peräti 20 vuotta siitä, kun Buffon siirtyi Parmasta Juventukseen. Buffon tulee olemaan sopimuksen päättyessä 43-vuotias.

Tsekkaa myös: Video: Jaron Johan Brunell koki kovia – vastustajan ruma taklaus johti karmivaan loukkaantumiseen


Pelaajat:
Joukkueet: