Video: Ulkona järjestetty vapaaotteluilta oli täysi farssi – GFC:n ottelijat liukastelivat kuin olisivat peilijäällä

GFC 13 / Pallomeri.net

Georgiassa oteltu GFC 13 -vapaaotteluilta oli klassikko jo syntyessään, mutta aivan vääristä syistä, sillä olosuhteet olivat järkyttävät.

Olisi mielenkiintoista tietää mitä Georgia Fighting Championshipin johtoporras on palavereissaan puhunut, kun promootion viimeisin vapaaottelutapahtuma GFC 13 päätettiin järjestää ulkoilmassa, vaikka tapahtumapaikalla yllätti sade.

Sen verran pahasti farssiksi ilta noin urheilullisessa mielessä nimittäin meni. Vapaaottelu on aivan tarpeeksi haastava laji ilman elementtien mukaantuloa, mutta nyt ottelijat joutuivat vastustajan lisäksi taistelemaan myös häkin lattiaa vastaan.

Mainos alkaa

Se muuttui sateessa liukkaaksi kuin pahinkin peilijää ja ottelijoilla oli massiivisia vaikeuksia pysyä pystyssä, saati sitten, että pystyisi jollain järkevällä tavalla hakemaan ottelun voittoa.

Tästä kävi erinomaisena esimerkkinä illan kolmanneksi viimeisenä otteluna käyty Misha Goriashvilin ja Otari Khachiuridzen välinen ottelu, joka päättyi tekniseen tyrmäkyseen jo avauserässä.

Ottelu päättyi Goriashvilin voittoon, kun hän onnistui tinttaamaan Khachiuridzeä turpaan juuri ennen kuin itse liukastui. Vain hetkeä aiemmin molemmat ottelijat olivat sätkineet matolla koomisesti, kun molemmat olivat kaatuneet yhtä aikaa.

Ulkona järjestetty GFC 13 oli aivan täysi farssi:

Katso myös: Video: Pysäyttävä näky Olympialaisissa – valmentaja psyykkasi naisjudokaa riuhtoen ja läpsien