Video: Hävyttömän upea laukaus Kakkosessa – PIF:n Gezim Voca tykitti pallon pussiin puolesta kentästä

Gezim Voca PIF / Pallomeri.net

Pargas IF:n Gezim Voca teki aivan mahtavan maalin Kakkosen ottelussa, kun hän yllätti vastustajan maalivahdin puolesta kentästä.

Pargas IF oli tyly isäntä Ilveksen kakkosjoukkueelle miesten Kakkosen lauantain kierroksella, kun taululla seisoi ottelun päätyttyä lukemat 6-0.

Ottelun sankariksi voidaan helposti nostaa hattutempun tehnyt PIF:n Saliw Babawo, mutta ottelussa kaksi maalia tehnyt Gezim Voca löi rökitykselle alkutahdit ja sai nimiinsä myös ottelun voittomaalin, joka oli kerrassaan huikaiseva.

Mainos alkaa

Maali syntyi 18. minuutilla, kun Voca sai pallon keskikentällä, teki itselleen tilaa ja huomasi, että Ilves-maalivahdin ja maalin välissä oli myöskin mukavasti tilaa.

Voca ampui kudin, joka liisi sopivan korkealla, mutta myös juuri tarpeeksi matalalla sujahtaakseen maalivahdista yli ja upotakseen täydellisesti putken alta sisään. Laukaus oli kliinisen tyylikäs ja käynnisti Piffenin koneet. Voca ampui itse PIF:n 2-0-maalin myös, ennen kuin Babawo aloitti oman shownsa toisella jaksolla.

PIF:n Gezim Voca lataa pallon säkkiin puolesta kentästä:

Katso myös: Video: Angel di Maria iski komean voittomaalin Copa American finaalissa – Lionel Messi sai vihdoin mestaruutensa