Getafen Damian Suarez sai varoituksen matkalla vaihtoon – punainen kortti nousi ennen kuin ehti penkille asti

Damian Suarez Getafe

Getafen ja Vallecanon välinen La Liga -ottelu äityi kuumaksi ja erotuomari antoi kolme punaista korttia. Erikoisimman sai Damian Suarez.

Getafe otti kotonaan käkättimeen Rayo Vallecanolta maalein 2-0 ja pelikieltoja lienee luvassa, sillä Getafelle nostettiin peräti kolme punaista korttia ottelun aikana.

Erikoisin näistä oli Damian Suarezille tuomittu viimeinen punainen, jonka erotuomari nosti ottelun 70. minuutilla. Suarez oli kävelemässä vaihtoon, kun tuomari nosti hänelle varoituksen Suarezin mussutettua jotain hänen suuntaansa.

Mainos alkaa:

Suarez ei kuitenkaan lopettanut kommentointiaan ja sai yllätyksekseen kuulla joutuvansa suihkuun, kun erotuomari ajoi hänet punaisella kortilla ulos ennen kuin Suarez ehti edes istahtaa vaihtopenkille.

Erikoisen tilanteesta tekee se, että Suarezin punainen kortti oli hänen oman joukkueensa kannalta sikäli tehokas, ettei se ehtinyt vaikuttaa kenttäasetelmiin millään lailla, sillä Suarezin tilalle kentälle tullut Omar Alderete ehti päästä vaihdosta sisään ennen kuin Suarez onnistui soittamaan poskeaan liiaksi.

Getafen Damian Suarez lentää pihalle matkalla vaihtopenkille:

Katso myös: Jürgen Klopp pudotti vihkisormuksensa kentälle – löysi sen kuitenkin lopulta itse


Joukkueet: