Gerard Pique päätti upean uransa todella nolosti – mussutti vaihtomiehenä tuomarille ja otti typerän ulosajon

Gerard Pique Barcelona

Barcelona-legenda Gerard Pique päätti uransa kesken kauden ja teki sen kenties hölmöimmällä mahdollisella tavalla oltuaan vaihtomiehenä.

Barcelona legendoihin lukeutuvan Gerard Piquen upean uran viimeinen ottelu päättyi lähestulkoon mahdollisimman nololla tavalla. Pique, joka päätti lopettaa kesken kauden, pokkasi itselleen typerän ulosajon ensimmäisen puoliajan jälkeen pukukoppikäytävällä.

Pique oli nimetty vaihtopelaajaksi vierasottelussa Osasunaa vastaan. Hän ei pelannut, mutta taukovihellyksen jälkeen Pique meni protestoimaan ottelun ero­tuomarille Jesus Gil Manzanolle tämän kiistanalaisia päätöksiä. Pique jatkoi mussutustaan vielä pukukoppikäytävällä, joten erotuomarille ei jäänyt muita vaihtoehtoja, kuin ajaa Pique ottelusta ulos.

– Tiedätkö, kenet ajoit ulos, oli Pique todennut tuomarille espanjalaismedian mukaan.

Barcelonan päävalmentaja Xavi Hernandez kertoi ottelun jälkeen, että hän olisi ottanut Piquen kentälle toisella puoliajalla, mutta nyt viimeiset jäähyväiset jäivät jättämättä.

Myös ottelun aikana Barcelonan pelaaja ajettiin ulos kentältä, kun tähtihyökkääjä Robert Lewandowski katseli toista keltaista korttia jo puolen tunnin pelin jälkeen. Barcelona kuitenkin nousi toisella puoliajalla maalin tappioasemasta 2–1-voittoon, vaikka pelasikin kymmenellä pelaajalla. Piquen ulosajo ei luonnollisesti vähentänyt kenttäpelaajien määrää.

Gerard Pique päätti upean uransa todella typerällä tavalla mussutettuaan itselleen ulosajon vaihtomiehenä:

Katso myös: Real Madridin Fede Valverde painoi pallon taivaaseen – lensi kerrostalon parvekkeelle, myydään nyt huutokaupassa


Pelaajat:
Joukkueet: