Video: Sveitsin liigassa nähtiin raju joukkotappelu – kaikki alkoi Linus Omarkin rumasta kostosta

Ambri-Piotta vs Geneve-Servette joukkotappelu / Pallomeri.net

Sveitsin jääkiekkoliigan ottelussa saatiin aikaiseksi varsin raivokas joukkotappelu, joka alkoi rumasta taklauksesta.

Tiistai-iltana pelattu Sveitsin jääkiekkoliigan ottelu Ambri-Piottan ja Geneve-Servetten välillä eteni noin 59 minuutin ja 57 sekunnin ajan kutakuinkin normaalisti, kunnes tunteet roihahtivat kunnolla.

Ambri otti ottelusta 2-0-voiton ja tämä ilmeisesti turhautti Geneven ruotsalaistähden Linus Omarkin siihen pisteeseen, että räjähdys oli aivan hilkulla. Kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä enää muutama sekunti, törmäsi Omark Ambrin Bryan Flynniin ja sai tältä hieman iskua. Tämä oli Omarkille liikaa.

Ensin Geneve-pakki Simon Le Coultre jysäytti hirveällä vauhdilla varsin holtittoman näköisen taklauksen päin Flynniä ja tilannetta vierestä seurannut Omark liittyi tilanteeseen mukaan. Tilaisuuden auettua Omark jysäytti ruman iskun suoraan Flynniä päähän.

Tämä oli viimeinen niitti kentällä vielä hetkeä aiemmin vallinneelle rauhan ajalle, sillä hanskat putosivat ja iskuja jaettiin varsin kipakasti.

Tuomaripari Marc WiegandAnssi Salonen joutui näin ollen illan päätteeksi jakamaan vielä vinon pinon rangaistusminuutteja. Molemmilta joukkueilta ajettiin ulos kolme pelaajaa ja tämän lisäksi Genevelle tuomittiin toimihenkilön pelirangaistus.

Omark oli yksi ulosajon saaneista ja sai lopulta tempustaan myös yhden ottelun pelikiellon.

Ambri-Piottan ja Geneve-Servetten välillä roihahti kunnon joukkotappelu:

Tappelun käynnistänyt Linus Omarkin ruma isku toisesta kuvakulmasta:

Katso myös: Video: Colorado-pakin peli päättyi heti kättelyssä – Blues-hyökkääjä selvisi rumasta niitistään kahdella minuutilla


Pelaajat:
Joukkueet: ,