Video: GBK:n pelaajavalmentaja teki todellisen supervaihdon – pisti itsensä kehiin ja maalasi ensikosketuksella

Chris Corcoran GBK / Pallomeri.net

Kakkosessa tapahtui todellinen supervaihto, kun GBK:n pelaavalmentaja Chris Corcoran pisti itsensä kentälle ja teki välittömästi maalin.

Miesten Kakkosessa nähtiin lauantaina liike, josta valmentaja voi todellakin olla ylpeä. Kemi City FC:n ja GBK:n välinen ottelu oli 77. minuutilla lukemissa 0-0, kun vierasjoukkue suoritti vaihdon.

GBK:n pelaajavalmentaja Chris Corcoran toi itsensä kentälle vaihdossa Lassi Känsälään ja ensi töikseen Corcoran kirmasi mukaan kulmapotkutilanteeseen.

Mainos alkaa

Oltuaan kentällä noin 20 sekuntia, huomasi Corcoran olevansa täydellisessä maalipaikassa ja hän puski pallon maaliin kulmapotkun jälkitilanteesta. Tämä oli tietenkin Corcoranin ensimmäinen kosketus palloon.

Ottelu päättyi lopulta GBK:n 2-0-voittoon, joten Corcoran sai näin ollen nimiinsä myös ottelun voittomaalin. Maalin erityislaatuisuutta lisää kaiken jo mainitun lisäksi se, että 38-vuotias Corcoran on toppari ja viimeksi hän on tehnyt maalin melko tarkalleen neljä vuotta sitten, kun hän ratkaisi lisäajalla ottelun Herculesta vastaan.

GBK:n pelaavalmentaja Chris Corcoran vaihtaa itsensä kentälle ja tekee maalin 20 sekuntia myöhemmin:

Katso myös: Video: Veikkausliigassa nähtiin fantastinen osuma – Eemeli Virta tykitti kaukolaukauksen KTP:n verkkoon