Gareth Bale -saaga syvenee – Zidane: “Hän ei itse halunnut pelata”

Tottenham Gareth Bale maailman nopeimmat jalkapalloilijat Wales Jalkapallon EM-kisat Walesin - Pallomeri.net

Gareth Bale on ollut yksi kesän puhutuimmista jalkapalloilijoista, sillä hän on ajautunut pahoille sivuraiteilla Real Madridin riveissä.

Viikonloppuna puhetta aiheutti se, että mies ei ollut kokoonpanossa Bayern Münchenia vastaan Yhdysvalloissa pelatussa harjoitusottelussa. Todellisen kohun synnytti valmentaja Zinedine Zidanen kommentit ottelun jälkeen. Ranskalaisluotsi kertoi, että Balen siirto muihin maisemiin on hyvin lhellä.

– Toivomme, että hän lähtee pian, se olisi parasta kaikille osapuolille. Teemme töitä hänen siirtonsa eteen, Zidane sanoi.

Mainos alkaa:

Balen leirissä näitä kommentteja ei kuunneltu hyvällä.

– On häpeällistä Zidanelta puhua tuolla tavoin pelaajasta, joka on tehnyt niin paljon Realin eteen, Balen agentti Jonathan Barnett vastasi.

– Jos ja kun Gareth lähtee, hän lähtee koska se on Garethin edun mukaista. Sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että Zidane on puskemassa häntä ulos.

“Hän ei itse halunnut pelata”

Zidane sai kommentistaan paljon negatiivista palautetta ja sitä pidettiin epäkunnioittavana. Nyt mies avasikin jälleen sanaisen arkkunsa kyseistä saagaa koskien.

– Ensinnäkin, en halunnut olla ketään kohtaan epäkunnioittava. Jokainen pelaaja tietää sen ja pelaajat ovat tärkeimpiä, Zidane kommentoi.

– Toisekseen Bale ei pelannut, sillä hän ei itse halunnut pelata. Hän sanoi, että seura neuvottelee hänen pois lähtemisestään, eikä halunnut sen takia pelata, Zidane jatkoi.

Tuorein lusikka Bale-soppaan työnnettiin Kiinasta, sillä lähteiden mukaan walesilaispelurille olisi tarjottu Beijing Guoanin toimesta sopimusta, joka toisi hänelle noin miljoonan euron viikkotienestit.


Pelaajat:
Joukkueet: