Video: Gareth Bale herätti huomiota Real Madridin mestaruusjuhlissa – “Hän ei välitä p*****kaan!”

Gareth Bale Real Madrid / Pallomeri.net

Real Madrid juhli historiansa 34. mestaruutta torstaina. Sivuraiteille ajautunut Gareth Bale herätti juhlissa huomiota kiusaantuneella olemuksellaan.

Real Madrid on jälleen La Ligan mestari. Seura otti historiansa 34. mestaruuden torstai-iltana. Juhlahumussa huomiota herätti kuitenkin vähän toisenlainen hahmo. Pahasti sivuraiteelle ajautunut Gareth Bale näet oli juhlissa paikalla, mutta ei todellakaan läsnä.

Hänen kiusaantunut ja väkinäinen pyrkimys näyttää edes hieman kiinnostuneelta sekä huvitti, herätti tyrmistystä mutta myös ymmärrystä. Useat Realin fanit pitivät tätä jatkumona Balen epäkunnioittavalle käytökselle, kun taas ulkopuoliset ottavat Balen touhut huumorilla ja pitävät hänen erikoista käytöstään oikeutettuna.

Mainos alkaa:

– Seura on epäkunnioittava häntä kohtaan, joten hän ei, täysin oikeutetusti, välitä p*****kaan, eräs fani totesi Balen puolustukseksi.

Bale on agentteineen ilmoittanut kunnoittavansa voimassaolevaa sopimusta, joka jatkuu vuoteen 2022 asti. Vaikuttaa kuitenkin melko selvältä, että tilanne on pohjimmiltaan varsin kestämätön kummankin osapuolen kannalta.

Gareth Bale vaikutti hyvin kiusaantuneelta Realin juhlissa:

Balea ei kiinnostanut juhliminen virallisen osuuden jälkeenkään:


Pelaajat:
Joukkueet: