Video: Gareth Bale veti Glen Kamaralle rasistisesti huudellutta Tshekki-pelaajaa tauluun – oliko temppu tahallinen?

Gareth Bale Wales / Pallomeri.net

Wales-Tsekki -ottelussa sattunut tapaus on herättänyt keskustelua, että kostiko Gareth Bale Glen Kamaraa solvanneelle pelaajalle.

Wales voitti Tshekin MM-karsinnoissa maalein 1-0. Ottelun loppuhetkillä nähtiin kova yhteentörmäys, josta on riittänyt keskustelua.

Wales-tähti Gareth Bale näet törmäsi pallontavoittelutilanteessa Tshekin puolustaja Ondrej Kudelan kanssa ja Balen kyynärpää osui tilanteessa Kudelaa kasvoihin. Kudela tunnetusti on ollut kohun keskellä, sillä hän solvasi Glasgow Rangersia vastaan pelatussa Eurooppa-liigan ottelussa Glen Kamaraa rasistisesti.

Balen temppu herätti sosiaalisessa mediassa runsaasti huomiota ja monet ovat tulkinneet tilanteen, niin, että Bale olisi tahallaan antanut rasismista syytetylle Kudelalle opetuksen.

Teoriaa tukevia seikkoja nimitäin on. Ensinnäkin Bale katsoo taakseen ja tietää melko tarkkaan missä Kudela tulee seisomaan. Lisäksi Bale on näkyvästi vastustanut rasismia ja on liittynyt Thierry Henryn käynnistämään rintamaan, jossa hän vaatii sosiaalisen median alustoja puuttumaan voimakkaasti välineissään rehottavaan rasismiin.

Tähän kun lisätään fakta, että Walesin pelaajat lämmittelivät ennen ottelua ”punainen kortti rasismille” -paidoissa, niin se on ollut omiaan lisäämään hurjia spekulaatioita. Oli totuus mikä tahansa, niin Kudela joutui jättämään kentän osuman jälkeen ja Bale selvisi tilanteesta ilman varoitusta.

Gareth Bale vetää Ondrej Kudelaa kyynärpäällä naamaan MM-karsintaottelussa:

https://twitter.com/Outsiders_Footy/status/1377005488236285960

Katso myös: Video: Göztepe-peluri hyppi ilosta – sai uransa ensimmäisen maajoukkuekutsun, turvakamera tallensi huikean reaktion


Pelaajat: