Video: Gareth Bale ei ollut juttutuulella – otti nokkiinsa toimittajan kysymyksestä ja häipyi suorasta lähetyksestä

Gareth Bale Wales / Pallomeri.net

Walesin kapteeni Gareth Bale oli pettynyt Tanska-tappion jälkeen ja suuttui toimittajan kysymyksestä suorassa lähetyksessä.

Wales pistettiin tylysti EM-kisoista laulukuoroon, kun Tanska jyräsi neljännesvälierästä jatkoon maalein 4-0. Walesin ykköstähti ja kapteeni Gareth Bale oli ymmärrettävästi turhautunut ja pettynyt, mutta tunteet purkautuivat lapsellisella tavalla.

Tämä tapahtui ottelun jälkeisessä televisiohaastattelussa, jossa Bale vastaili toimittajan kysymyksiin alusta lähtien tympääntyneen oloisena, kunnes hän yhtäkkiä sai koko tilanteesta tarpeekseen.

Mainos alkaa:

Toimittaja oli kysymässä, että oliko Tanska-ottelu hänen uransa viimeinen maajoukkueessa. Jostain syystä Bale otti nokkiinsa eikä kuunnellut kysymystä loppuun asti, vaan marssi tuohtuneena pois suorasta lähetyksestä.

Myöhemmin Balen yhyttäneillä toimittajilla oli parempi tuuri, sillä tunnekuohun laskettua hän antoi vastauksen tähän samaiseen kysymykseen, joka hänen ympärillään viime aikoina vellonut.

– Haluan jatkaa pelaamista. Ihmiset kysyvät tyhmiä kysymyksiä koko ajan, mutta on ilmiselvää että rakastan pelaamista Walesille. Aion pelata Walesille niin pitkään kunnes lopetan jalkapallon pelaamisen kokonaan, Bale sanoi.

Gareth Bale ei ollut kiinnostunut keskustelemaan maajoukkueuransa jatkosta:

Katso myös: Video: Walesin turnaus päättyi rajuun kylvetykseen – Harry Wilsonin hämmentävä ulosajo kruunasi synkän illan


Pelaajat:
Joukkueet: