Käsittämätön moka – GAIS unohti cup-ottelun ja päästi pelaajat lomalle

sopupelivyyhti GAIS fifa uefa valioliiga leeds jalkapalloilija (geneerinen futiskuvitus) pelikiellon / Pallomeri.net

Ruotsissa paljastui kiusallinen moka, kun GAIS:n edustusjoukkueen pelaajat päästettiin lomille seuran unohdettua tulevan cup-ottelun.

Ruotsin cupissa pelataan tiistai-iltana mielenkiintoinen ottelu, sillä toinen osapuoli unohti ottelun olemassaolon. Ruotsin perinteikkäimpiin seuroihin kuuluva GAIS töppäsi pahasti ja päästi pelaajat kesätauon ajaksi lomailemaan, vaikka kalenterissa seisoi cup-kohtaaminen Lindomea vastaan.

– Suunnitelmat menivät hiukan pieleen. Monet pelaajat ovat nyt lomalla. Yritimme Lindomen kanssa siirtää ottelua. Molemmat joukkueet halusivat siirtää peliä, mutta se ei onnistunut. Kyse oli ehkä uusista säännöistä, en tiedä. Me olemme joka tapauksessa tehneet virheen, se täytyy tunnustaa, seuran päävalmentaja Fredrik Holmberg sanoi Göteborgs-Postenille.

Kun virhe huomattiin, oli suuri osa pelaajista jo varanneet matkansa ja he tulevat olemaan poissa ottelusta.

– Saamme lähteä otteluun alle 17-vuotiaiden, alle 19-vuotiaiden ja edustuksen kanssa. Meillä tulee olemaan todella nälkäinen joukkue. Uskon, että siitä tulee todella kiinnostavaa nähdä joukkue, jonka saamme kasaan, Holmberg totesi.

Tsekkaa myös: Mahtava vapaapotku junnusarjan ottelussa – KP-V:n pelaaja pamautti mielettömän banaanikierteen