Video: St. Etiennen Gabriel Silva jäätyi totaalisesti – tarkka sijoitus omaan maaliin

Gabriel Silva St. Etienne / Pallomeri.net

St. Etiennen Gabriel Silva oli kirjaimellisesti vaarallinen kentän molemmissa päissä, sillä hän teki molemmat maalit 1-1-tasapelissä Oleksandriyaa vastaan.

Kun St. Etiennen ja Oleksandriyan välistä Eurooppa-liigan koitosta lähtee perkaamaan nousee esiin oikeastaan vain Gabriel Silvan nimi. Muut ovat väkisinkin statisteja pelissä, joka päättyy lukemin 1-1 ja molemmista maaleista vastaa sama mies.

Gabriel Silva viimeisteli ottelun 8. minuutilla St. Etiennen johtomaalin hienon hyökkäyksen päätteeksi. Hän ajoitti juoksunsa rangaistusalueelle mainiosti ja pommitti pallon maaliin tarkalla kudilla.

Vain kuutta minuuttia myöhemmin oli aika tasata tilit. Oleksandriyan keskitys tuli suoraan Gabriel Silvan jalkoihin. Hänellä oli aikaa ja tilaa yllin kyllin, mutta joko askelmerkki meni sekaisin, aivoista lähti väärä impulssi tai sitten hän vain hätiköi, mutta joka tapauksessa tuloksena oli suoritus, josta ei tarkkuutta puuttunut. Hän sijoitti pallon vuorenvarmasti omaan maalin alakulmaan eikä jättänyt omalle veskarilleen mitään mahdollisuuksia.

Tasatulos varmasti kismittää etenkin St. Etiennen leirissä, sillä he painostivat koko ottelun ajan ja voitolla ranskalaisjoukkue olisi ilmoittautunut kunnolla mukaan taisteluun lohkovoitosta.

Gabriel Silva tekee oman maalin:

https://youtu.be/kaPxVPCQzoM?t=58

Katso myös: Liigakarsinnan avausosa päättyi todella kyseenlaisesti – vietiinkö KPV:ltä rankkari?


Joukkueet: