Video: Hurja nukutus – kokenut Gabriel Rosado tiputti huippulupauksen murskaavalla iskulla

Gabriel Rosado / Pallomeri.net

Nyrkkeilyssä koettiin yllätys, kun kokenut Gabriel Rosado voitti ylemmän keskisarjan huippulupauksen hurjan näköisellä tyrmäyksellä.

Rion Olympialaisten hopeamitalisti Bektemir Melikuzievia on pidetty ylemmän keskisarjan todellisena huippulupauksena, eikä syyttä, sillä Melikuziev voitti ammattilaisuransa seitsemän ensimmäistä ottelua ja nappasi viime lokakuussa myös WBO-liiton ylemmän keskisarjan intercontinental-mestaruuden.

Nyt Melikuziev kuitenkin kärsi yllättävän tappion, kun kokenut Gabriel Rosado näytti hänelle taivaan merkit. Pitkän ja vaihtelevan uran tehnyt Rosado on otellut urallaan mestaruuksista muutamaan otteeseen, mutta heikolla menestyksellä. Tällä kertaa taivaan kappalet löysivät paikoilleen. Tai oikeammin, hänen oikea nyrkkinsä löysi tiensä Melikuzievin leukaperiin.

Ottelun kolmannessa erässä Rosado pääsi yllättämään Melikuzievin juuri kun, tämä oli antamassa omaa iskuaan. Rosadon murskaava koukku jysähti perille ja Melikuziev oli välittömästi muissa maailmoissa lysähtäen suorilta jaloilta naamalleen kanveesiin.

Melikuzievin kantaman intercontinental-vyön lisäksi Rosadosta tuli tuplamestari, sillä ottelussa oli panoksena myös vapaana ollut WBA-liiton Continental Americas -titteli.

Gabriel Rosado nykäisee Bektemir Melikuzievia kunnolla tattiin:

Katso myös: Video: Jäätävän tyly tyrmäys UAE Warriorsissa – ottelija otti ”aikalisän” ja sai julmasti turpaan