Valencian Gabriel Paulista pimahti ja hommasi itselleen ulosajon – potkaisi Vinicius Junioria jaloille

Gabriel Paulista Valencia

Valencian Gabriel Paulista menetti hermonsa rumalla tavalla ottelussa Real Madridia vastaan ja lensi ulos suoralla punaisella kortilla.

Real Madrid kaatoi torstaina Valencian La Ligassa maalein 2-0 ja ottelu romahti Valencian osalta viimeistään 72. minuutilla, kun Gabriel Paulista lensi ottelusta ulos.

Paulistalle nostettiin suora punainen kortti kontaktista, jonka hän otti pallontavoittelutilanteessa Realin Vinicius Junioriin. Kyseessä ei ollut mikään vahinkorappaus, vaan Paulista tuli tilanteeseen todella kovaa ja potkaisi Viniciusta jaloille. Vinicius lensi nurin komeassa kaaressa, eikä selvästikään arvostanut Paulistan toimia, vaan säntäsi oitis pystyyn ja Paulistan kimppuun.

Paulista myönsi ottelun jälkeen pimahtaneensa ja pyysi anteeksi.

– Otan vastaan kaiken kritiikin ulosajostani. Pelaan kovaa, mutta reilusti. Kunnioitan Viniciusta suuresti, enkä yrittänyt satuttaa häntä. Meidän mahtava seuramme käy tällä hetkellä läpi vaikeita aikoja, jota on välillä vaikea käsitellä. Hermokontrollini petti ja haluan pyytää anteeksi, Paulista kirjoitti somessa.

Valencian Gabriel Paulista sai suoran punaisen kortin potkaistuaan Real Madridin Vinicius Junioria jaloille:

Katso myös: Aivan tajuton pommi – Real Madridin Marco Asensio tykitti pallon upeasti Valencian


Joukkueet: