Futisvihjeet super saturdaylle

karsinnat valioliiga urheilukalenteri / Pallomeri.net
valioliiga urheilukalenteri / Pallomeri.net

Tänään futisfaneille on luvassa viihdettä kerrakseen, kun Euroopan kärkijoukkueet kohtaavaat useissa huippukamppailuissa ympäri Eurooppaa.

Kello 14.45 alkavasta Lontoon derbystä Tottenham – Arsenal on odotettavissa kahden viihdyttävän joukkueen vauhdikas mittelö. Kumpikin joukkue on pelannut viime aikoina erinomaista futista. Maaleja on syntynyt ja pisteitä on kertynyt niin, että suoraan mestareiden liigan paikkaan ensi kaudeksi oikeuttava kolmossija on Gunnersilla enää yhden ja Spursilla kolmen pisteen päässä. Uskon, että Lontoossa nähdään iltapäivällä erittäin viihdyttävä ja tilannerikas ottelu. Tilastot kertovat, että kummankin joukkueen viidestä viimeisestä liigaottelusta neljässä on tehty maaleja vähintään kolme per peli. Odotankin tänään maaleja kummaltakin joukkueelta ja omilta lapuiltani löytyy sekä ”Kumpikin joukkue tekee maalin” että ”yli 2,5 maalia”.

Madridin paikallispelissä Athletico ja Real kohtaavat Athleticon kotistadionilla, jossa näkisin kotijoukkueella olevan vierailijoitaan suuremmat mahdollisuudet voittoon. Sen lisäksi, että Athletico on edellisissä keskinäisissä otteluissa ollut niskan päällä (viidestä tämän kauden kohtaamisesta Athletico on voittanut kolme ja kahdesti on pelattu tasan), niin tänään Realilla on todellisia vaikeuksia kokoonpanonsa kanssa: Puolustuslinjasta jo valmiiksi poissaolleiden Pepen ja Fabio Coentraon lisäksi myös kapteeni Ramos liittyi Realin VMTL-ryhmään tällä viikolla. Hyökkäyspäässäkin tapahtuu muutos, kun James Rodriguez loukkaantui pahasti Sevillaa vastaan. Hänelle toki läytyy ihan ok korvaaja, kun Ronaldo on kärsinyt pelikieltonsa ja palaa tänään kehiin. Ronaldon paluusta huolimatta pelaan tähän kohteeseen kotijoukkuetta ”draw no bet”, eli tasapelin sattuessa panokset palautetaan.

Kolmantena lapuille kannattaa miettiä Aston villan ja Chelsean välistä ottelua. Chelsea on tietenkin suuri ennakkosuosikki otteluun. Saako Villa tehtyä vieläkään maalia vai voittaako Chelsea nollilla? Edellinen Villan liigamaali on peräisin joulukuulta. Chelsean voitosta päästämättä maaliakaan tarjotaan kuitenkin noin kahden kertoimia. itse otan ainakin tämän mukaan peleille joihinkin lappuihin.

Pelionnea!

-Kisaturisti