Futisvihjeet: La Ligasta ja Serie A:sta napataan tupla sunnuntaille!

vetovihjeet valioliiga-vihje futis-vihjeet

Päivän futisvihjeet tulevat La Ligasta, jossa Barcelona isännöi Sevillaa, sekä Serie A:sta, jossa Inter matkaa Lazion vieraaksi

Futisvihjeet 4. lokakuuta:

Lazio – Inter | Klo 16:00

Lazio avasi sarjakauden 2-0-vierasvoitolla Cagliarista, mutta keskiviikon kotiottelusta Atalantaa vastaan tuloksena oli ruma 1-4-tappio.

Inter puolestaan aloitti 4-3-voitolla Fiorentinasta, minkä jälkeen joukkue haki 5-2-voiton Beneventosta.

Mainos alkaa

Kun yllä mainitut seikat ynnäillään yhteen – ja lisätään vielä sekin, että Inter on yksi vahvimmista mestariehdokkaista – Interin yli 1,5 maalia kelpaa lapulle vallan mainiosti.

Barcelona – Sevilla | Klo 22:00

La Ligan päivän huippuottelu on ehdottomasti Barcan ja Sevillan kohtaaminen.

Barca on aloittanut kautensa murskaavasti maalierolla 7-0, kun ensin kaatui Villarreal lukemin 4-0 ja tätä seurasi 3-0-vierasvoitto Celta Vigosta.

Sevilla on tietenkin astetta kovempi vastus, mutta Barcan yli 1,5 maalia kuulostaa todella hyvältä valinnalta täydentämään futistuplan.

Tsekkaa myös: Sunnuntain Valioliiga-vihjeet (ManU – Tottenham)

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

 

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!