Futisvihjeet: Celtic – AC Milan | Klo 22:00

futisvihjeet valioliiga-vihje vetovihjeet

Futisvihjeet tulevat tänään Eurooppa-liigan puolelta, missä Celtic ja AC Milan iskevät yhteen. Tsekkaa markkinoiden korkein kerroin!

Celtic – AC Milan

Yksi Eurooppa-liigan avauskierroksen mielenkiintoisimmista otteluista pelataan Skotlannissa, jossa Celtic isännöi AC Milania. Italialaisjoukkue on mahtavassa vireessä, sillä joukkue on aloittanut Serie A:n neljällä perättäisellä voitolla. Maukkain näistä tuli viime viikonloppuna, kun paikallisottelussa kaatui Inter numeroin 1-2.

Sen sijaan Celtic hävisi oman paikallisottelunsa, kun Rangers kävi ryöstämässä pisteet 2-0-voitolla. Celtic ei ole enää entisaikojen loistossa, jolloin se pystyi haastamaan kotikentällä muun muassa Barcelonan kaltaisia joukkueita. AC Milan on Zlatanin johdolla suosikki torstaina ja se tuleekin hakemaan pisteet Skotlannista.

Ottelu on Coolbetilla Päivän Peli, joten tarjolla on todella maukkaat kertoimet. Artikkelin kirjoitushetkellä AC Milanin voitosta saa markkinoiden korkeimman kertoimen, joten se pääsee ehdottomasti lapulle.

Mainos alkaa

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!