Futisvihjeet: Barcelona – Real Madrid | Klo 17:00

Manchester United futisvihjeet valioliiga-vihje vetovihjeet ucl-vihjeet

Futisvihjeet tulevat lauantaina suorastaan kiimaisesta El Clásicosta, joka pelataan Camp Noulla klo 17:00 alkaen. Tsekkaa pelivalinta!

Barcelona – Real Madrid

Espanjan jättiläiset kohtaavat ensimmäistä kertaa tällä kaudella, kun Barcelona isännöi Real Madridia. Kummankin alkukausi on jättänyt parannettavaa, joten tässä olisi loistava mahdollisuus muuttaa suuntaa.

Myllerryksen keskellä oleva Barcelona on materiaaliltaan selvästi parempi, mutta saako Ronald Koeman tähdet pelaamaan yhteen, sillä liian moni alisuorittaa tällä hetkellä. Real Madridin puolelta suuret tähdet puuttuvat. Jotenkin joukkueesta uupuu myös tällä hetkellä kipinä ja se nähtiin Mestarien liigassa, kun Real koki shokkitappion kotikentällä Shakhtarille numeroin 2-3.

Barcelona on Messin johdolla suosikki kotikentällään ja myös täällä laskin näyttää kotivoittoa. Sen vuoksi Coolbetin tarjoama kerroin Barcelonan voitosta kelpaa mainiosti lapulle.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!