Lentoturmassa kadonneelta futistähdeltä hyytävät viestit ennen matkaansa – ”Isä, olen todella peloissani”

viestit Emiliano Sala / Pallomeri.net

Maanantai-iltana kadonneen lentokoneen kyydissä ollut Emiliano Sala lähetti juuri ennen matkaansa suorastaan hyytävät viestit perheelleen.

Muun muassa Marca uutisoi Salan viimeisistä viesteistä ennen matkaansa Cardiffiin. Argentiinalaishyökkääjä oli kuuleman mukaan lähettänyt WhatsAppin keskusteluryhmään ääniviestin, jonka sisältö on karmaisevaa kuultavaa.

– Hei, pikkuveljet! Mitä teille hulluille ihmisille kuuluu? Olen aivan väsynyt. Olin täällä Nantesissa tekemässä asioita, asioita, asioita ja asioita, eikä siitä tule koskaan loppua, Sala aloitti äänitteen.

Tämän jälkeiset puheet kielivät siitä, että Sala olisi jo ennen nousua huomannut koneen olevan heikossa kunnossa.

– Olen täällä lentokoneessa, joka näyttää siltä, että se on hajoamassa. Olen menossa Cardiffiin, hullua.

– Mikäli ette kuule minusta puoleentoista tuntiin mitään, en tiedä lähetetäänkö ketään etsimään minua, koska he eivät varmaankaan voi löytää minua. Isä, olen todella peloissani, Sala totesi äänitteen loppuun.

Nyt nuo viestit ovat nousseet hyytävään valoon, sillä Salasta ei ole mitään merkkejä. Viimeiset havainnot miestä kuljettaneesta koneesta ovat Englannin kanaalin yltä. Tämän jälkeen kone katosi tutkasta eikä sen olinpaikasta ole mitään havaintoa.


Pelaajat: