Lehti: Futislegendoilla oli suuret suunnitelmat Wycomben varalle – kauppa kariutui viime hetkellä

Wycomben omistuskuviot

Verkkolehti The Athletic kertoo, että Dennis Bergkamp, Henrik Larsson ja Dirk Kuyt pyrkivät ostamaan League Onessa pelaavan Wycomben, mutta kauppa kariutui.

Urheiluun erikoistunut verkkolehti The Athletic paljastaa jutussaan, että League Onessa pelaava ja tällä hetkellä taloudellisissa ongelmissa oleva Wycombe Wanderers oli lähellä saada varsin legendaariset omistajat.

Lehden mukaan Dennis Bergkampin, Henrik Larssonin, Dirk Kuytin ja tuntemattomaksi jääneen ex-hollantilaispelaajan muodostama konsortio yritti ostaa seuran. Jutun mukaan myös nykyinen Hollannin valmentaja Ronald Koeman oli kuviossa mukana neuvonantajan roolissa.

Mainos alkaa:

Legendakolmikon suunnitelma oli tehdä Wycombesta kiinnostava seura, joka kasvattaisi ja kehittäisi Englannin parhaita talentteja. Larssonin oli tarkoitus ottaa rooli, jossa hän olisi ollut mukana päivittäisessä työssä seuran henkilökunnan kanssa.

Kuyt puolestaan olisi auttanut seuran oman valmentajapolun luomisessa, jotta seuran toiminnassa olisi ollut lähialueilta kotoisin olevia valmentajia.

Bergkampin osaamisalaa on Ajaxin vuosien myötä juniorivalmennus ja nuorien pelaajien kehittäminen, joten seuran juniorijärjestelmän uudelleenrakennus olisi osunut hänen kontolleen. Ryhmällä oli suuri luotto nimenomaan Bergkampin osaamiseen ja siihen, että hänen johdollaan Wycomben akatemiasta olisi tullut yksi Englannin parhaista.

Konsortion suunnitelmiin kuului myös seuran profiilin nostaminen joko Amazon Prime- tai Netflix-palvelun kanssa toteutetun dokumenttisarjan muodossa, jossa oltaisiin seurattu projektin etenemistä.

Konsortio oli lähellä sopimusta seuran ostosta, mutta Wycomben puheenjohtaja Trevor Stroud tuli toisiin aatokseen aivan kalkkiviivoilla. Legendojen suuret suunnitelmat herättivät alati kasvavaa huolta seuran johdossa ja he päättivät vetäytyä neuvotteluista.

Tsekkaa myös: Järjestyksenvalvoja pisti tanssiksi kesken MLB-matsin


Pelaajat: ,,,