Futiskesä huipentuu mahtaviin finaaleihin – tarjolla 10 000 € finaalivisa

Englannin Englanti futiskesä
Kuva: Getty Images

Futiskesä on ollut poikkeuksellisen kiireinen, sillä ohjelmassa on ollut sekä EM-kisat että Copa América. Nyt on huipennuksen aika!

EM-kisojen finaalissa kohtaavat Espanja ja Englanti. Puolestaan Copa Américan puolella mestaruudesta taistelevat Argentiina ja Kolumbia. Luvassa on taatusti kaksi todella ikimuistoista ja upeaa finaalia, joissa mestaruus vaatii täydellisen esityksen.

Myös ennakkoasetelmat ovat kohtuullisen tasaiset, sillä Argentiina ja Espanja ovat vain hienoiset suosikit otteluihin. Ei olisikaan ihme, mikäli jommassa kummassa finaalissa jouduttaisiin selvittämään mestari pidemmän kaavan kautta. Englannilla on kokemusta finaalin rankkarikisasta kolmen vuoden takaa, jolloin se hävisi mestaruuden Italialle rankkareiden päätteeksi.

Mainos alkaa:

Myös Argentiina pelasi vuoden 2022 MM-kisoissa finaalin, joka eteni aina rankkareille asti. Maa kaatoi lopulta Ranskan ja Lionel Messi pääsi juhlimaan uransa suurinta mestaruutta. Nyt Messillä on sauma kerätä vitriiniin yksi palkinto lisää, kun Copa Américan mestaruus on enää yhden voiton päässä.

Sen sijaan Englannissa metsästetään maan historian ensimmäistä Euroopan mestaruutta. Olisiko sunnuntaina se hetki, kun jalkapallo vihdoin saapuu kotiin vai onko Espanja liian kova haaste?

EM-kisojen ja Copa Américan finaaleihin on tarjolla visa, jossa pääpalkintona on peräti 10 000 euroa. Lue lisätiedot finaalivisasta täältä!