Futisblogi: EM-jatkokarsintojen kiihkeät matsit

pelaaja Leicesterin kiinalaisfutaaja Lauri Dalla Valle KPV naisten honka hifk mypan UEFA FA Aston kierroksen Palloliitto jalkapallo football UEFA pallomeri.net
naisten Aston kierroksen Palloliitto jalkapallo football pallomeri.net

Tämän viikon futisblogi hyökkää EM-jatkokarsintojen ytimeen. Euroopan suurimmat jalkapalloliigat ovat tällä viikolla tauolla, sillä jalkapallon EM-jatkokarsintojen ensimmäiset ja toiset osaottelut pelataan torstain, perjantain, lauantain, sunnuntain, maanantain ja tiistain aikana. Neljä jännittävää otteluparia ja neljä viimeistä paikkaa jaossa EM-kisoihin 2016.

Jalkapallo EM-jatkokarsinnat, 1. osaottelut:

—–

To 12.11. klo 21:45
Norja – Unkari

Ensimmäisessä EM-jatkokarsintaparissa Norja isännöi Unkaria. Norja sijoittui H-lohkossa Italian ja Kroatian jälkeen kolmanneksi, kun taas Suomen kanssa samaisessa F-lohkossa ollut Unkari oli Pohjois-Irlannin ja Romanian jälkeen kolmas. Näistä kahdesta Norja näyttäisi olevan selkeästi niskan päällä.

—–

Pe 13.11. klo 21:45
Bosnia ja Hertsegovina – Irlanti

Bosnia ja Hertsegovina puolestaan isännöi Irlantia. Kotijoukkue oli B-lohkon kolmas Belgian ja Walesin jälkeen. Vierasjoukkue Irlanti oli D-lohkon kolmas Saksan ja Puolan jälkeen. Irlanti oli kiistatta kovemmassa alkulohkossa, missä se pärjäsi hienosti, joten karvan verran kallistuu saarelaisten puolelle.

—–

La 14.11. klo 21:45
Ukraina – Slovenia

Ukraina isännöi Sloveniaa. Kotijoukkue Ukraina voitti C-lohkossa kymmenestä karsintamatsistaan kuusi, mutta oli silti vasta kolmas Espanjan ja Slovakian jälkeen. Vierailija Slovenia oli puolestaan E-lohkon kolmas Englannin ja Sveitsin jälkeen. Kyllä tämä ottelupari haisee Ukrainan voitolle.

—–

La 14.11. klo 21:45
Ruotsi – Tanska

Lauantaina pelataan myös Ruotsin ja Tanskan välinen jatkokarsintatrilleri. Kotijoukkue Ruotsi jäi G-lohkossaan Itävallan ja Venäjän jälkeen kolmanneksi. Tanska oli I-lohkon kolmonen, kun Portugali ja yllätysmaa Albania olivat edellä. Vaikea nähdä, että Tanska pystyisi horjuttamaan Ruotsia tässä otteluparissa.

—–

Jalkapallo EM-jatkokarsinnat, 2. osaottelut:
Su 15.11. klo 21:45 Unkari – Norja
Ma 16.11. klo 21:45 Irlanti – Bosnia ja Hertsegovina
Ti 17.11. klo 21:45 Slovenia – Ukraina
Ti 17.11. klo 21:45 Tanska – Ruotsi

—–

EM-karsintalohkojen taulukot TÄSTÄ.


Joukkueet: ,