Brutaali tyrmäys Fury FC:ssä – raju kierrelyönti ja julma iskusarja toivat Avery Wilsonille uran avausvoiton

Avery Wilson tyrmää Jacob Bradley Williamsin Fury FC 59:ssä / Pallomeri.net

Fury FC 59:ssä nähtiin varsin tyly lopetus ottelulle, kun Avery Wilson pieksi vastustajansa täysin lakoon. Kaikki lähti upeasta kierrelyönnistä.

Yhdysvaltalaisen vapaaottelupromootio Fury Fighting Championshipin järjestämä otteluilta Fury FC 59 piti sisällään raakaa takomista, kuten lajin luonteeseen kuuluu, mutta varsin tylyn esimerkin tästä antoi ensimmäistä ammattilaisotteluaan käynyt Avery Wilson.

Wilson avasi ammattilaisuransa voitokkaasti tyrmäämällä Jacob Bradley Williamsin, kun avauserää ehdittiin mitellä vain reilun minuutin verran. Ottelu ratkesi, kun Wilson pääsi yllättämään Williamsin rajusti leukaperiin lävähtäneellä kierrelyönnillä.

Tämän jälkeen raskaan sarjan ottelu huipentui todella raskaan sarjan moukarointiin, kun puolitiedottomassa tilassa ollut Williasm sai Wilsonilta jäätäviä moukareita toisensa perään.

Tuomari onnistui keskeyttämään ottelun ja sen myötä Wilsonin takomisen, mutta jälki oli silti karun näköistä. Williams menetti tajuntansa ja lysähti päänoja-asennossa lattiaan.

Avery Wilson tyrmää vastustajansa todella tylysti Fury FC 59:ssä:

Katso myös: